Beko DFN16410X – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase

Beko DFN16410X, masina de spalat vase, 14 seturi, 6 programe, Clasa A+ , 60 cm, Inox

Beko DFN16410X este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Este performanta si se gaseste la un pret accesibil in aceasta perioada.

In acest review, vom detalia toate performantele aparatului, pentru a va da seama daca este aparatul de care aveti nevoie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. 

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko DFN16410X este o masina de spalat vase independenta. O puteti amplasa oriunde, nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Ideea este sa o asezati acolo unde gasiti o scurgere si o sursa de curent.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 85 x 59.8 x 60 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

 

Avand o capacitate de incarcare de 14 seturi vase si tacamuri, Beko DFN16410X este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Se potriveste perfect in casele cu multi vizitatori, sau acolo unde se utilizeaza multe vase zilnic.

In cazul in care nu ati strans foarte multe vase, puteti opta pentru incarcarea la jumatate. Puneti totul pe un singur raft si se va spala foarte bine cu un consum redus de resurse.

 

A fost incadrata in clasa energetica A+ si consuma cu aproximativ 24% mai putina energie in comparatie cu o masina de spalat din clasa A. Exista si aparate mai economice, dar consider ca nu acesta este principalul aspect care conteaza.

 

Masina de spalat este dotata cu un brat pulverizator robust, foarte rezistent, ce furnizeaza jeturi puternice de apa, care curata foarte eficient.

 

 

In imaginea de mai sus am prezentat partea frontala superioara a masinii de spalat. Observati butoanele cu ajutorul carora veti putea porni programul de spalare dorit. Nu este nimic complicat in utilizarea acestei masini de spalat.

 

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Beko DFN16410X detine 6 programe de spalat, cu particularitati diferite. Fiecare exercita un ranadament maxim pentru o anumite categorie de vase si nivel de murdarie.

Cele 6 programe sunt urmatoarele:

  • Quick&Shine
  • Eco 50°C
  • Auto Program
  • Intensive 70°C
  • Mini 30′
  • Prespalare.

Chiar daca aveti oale si cratite pe care mancarea s-a lipit sau vase foarte putin murdare, programele disponibile in grila sunt eficiente in toate situatiile.

 

 

Concluzie

La finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Beko DFN16410X este o masina de spalat vase foarte incapatoare, perfecta pentru case in care locuiesc mai mult de 3 persoane. Este foarte eficienta atunci cand organizati petreceri acasa. Detine suficiente programe de spalare pentru a curata ireprosabil toate tipurile de vase.

Se vinde cu un pret foarte bun, in aceasta perioada.

 

* Citeste si articolul: masina de spalat vase – cea mai buna investitie pe care am facut-o anul acesta. Am prezentat foarte clar care au fost castigurile.

Beko DFN16410X – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase
9.4 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare, eficienta si ieftina

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
8.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search