Arctic DFSA60W1 – Review, Pareri si Pret masina de spalat vase

Arctic DFSA60W1, masina de spalat vase, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Arctic DFSA60W1 este o masina de spalat vase independenta, foarte simplu de utilizat si cu un pret accesibil. Daca multe modele depasesc suma de 1500 lei, acesta trece putin peste 1000 lei.

In acest review vom detalia toate aspectele aparatului, pentru a va da seama daca respecta cerintele dumneavoastra. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. Pentru orice nelamurire, ne puteti scrie in sectiunea de comentarii. 

Arctic DFSA60W1

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic DFSA60W1 este o masina de spalat independenta, adica o puteti amplasa oriunde. Nu trebuie sa o incadrati in mobilierul din bucatarie. Nu va restrictioneaza in niciun fel, doar sa tineti cont ca trebuie sa fie aproape de o scurgere si o sursa de curent.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 59.8 x 60 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Arctic DFSA60W1 este una dintre masinile de spalat vase, incapatoare, permitandu-va sa introduceti 12 seturi de vase si tacamuri, la un singur ciclu. Mai explicit, dupa fiecare masa organizata acasa, vasele utilizate de 12 persoane vor fi spalate intr-un singur program. Astfel, veti petrece mai mult timp cu cei dragi si veti munci mai putin.

Fiind incadrata in clasa energetica A+, acest aparat consuma cu 24% mai putina energie electrica fata de un aparat din clasa A. Insa, nu este cea mai economica masina de spalat vase. In fond, nu acesta este cel mai important detaliu, atunci cand vrem un produs care sa faca treaba in locul nostru.

In caz de vreo scurgere accidentala, tehnologia Aqua Protect va intrerupe automat alimentarea cu apa. Nu exista riscul unei inundatii, utilizand aceasta masina de spalat.

Daca nu ati strans foarte multe vase pentru spalat, sa stiti ca exista optiunea de incarcare la jumatate. In permanenta veti avea ordine si curatenie in bucatarie, cu un consum redus de energie.

Un mare avantaj pe care l-am intalnit la aceasta masina de spalat a fost modul de utilizare simplu, pe intelesul tuturor. Nu sunt fanul electrocasnicelor in cazul carora trebuie citit manualul de utilizare inainte de fiecare utilizare.

Din imaginea de mai sus se pot observa simbolurile celor 5 programe, dar si descrierea lor. Cu butonul din centru, veti alege unul dintre cele 5 programe, care se potriveste mai bine pentru tipul de vase si gradul de murdarie.

In rest, mai sunt doua butoane. Unul pentru “incarcare la jumatate” si celalalt pentru “Start/Pauza”.

Foarte simplu, nu-i asa?

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Arctic DFSA60W1 detine doar 5 programe de spalare, dar diversitatea lor face ca toate tipurile de vase si tacamuri sa fie spalat eficient.

Dintre cele 5 programe fac parte urmatoarele:

  • Eco 50°C,
  • Intensiv 70°C,
  • Zilnic 65°C,
  • Eficient 58 minute,
  • Expres 30 minute.

Toate programele sunt detaliate aici, dar pentru mai multe informatii despre aparat, puteti afla din manualul de utilizare.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa retineti urmatoarele aspecte. Arctic DFSA60W1 este o masina de spalat vase, incapatoare, usor de utilizat si destul de ieftina. Este una dintre putinele masini de spalat vase, care nu ajung la un pret de 1200 lei.

Arctic DFSA60W1

Arctic DFSA60W1 – Review, Pareri si Pret masina de spalat vase
9.1 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare, eficienta si ieftina

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8.5
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search