Beko WRE6512BWW – Review, Pret si Pareri masina de spalat de mici dimensiuni

Beko WRE6512BWW

(Masina de spalat rufe Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb)

Beko WRE6512BWW este o masina de spalat rufe eficienta, economica, de dimensiuni mai mici. Se potriveste perfect si intr-o garsoniera.

In acest review vom detalia toate avantajele si dezavantajele masinii de spalat, pentru a va ajuta sa intelegeti daca este aparatul pe care il cautati. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko WRE6512BWW este o masina de spalat cu incarcare frontala.

Poate spala pana la 6 kg intr-un ciclu. Producatorul recomanda sa nu depasiti aceasta cantitate, pentru a obtine rezultatele dorite. Nu trebuie sa va ingrijorati daca depasiti cele 6 kg. Insa, daca vedeti ca hainele nu au fost bine clatite, sa va ganditi care ar fi motivul.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 41.5 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime). Este considerata o masina de spalat de tip slim. Din acest motiv, se potriveste perfect in locuintele aglomerate.

Aparatul cantareste 55 kg, ceea ce il face a fi usor de transportat. In comparatie cu vechile modele, cele din ultima generatie detine mai putine piese, motiv pentru care sunt mai usor de manipulat.

Beko WRE6512BWW este incadrata in clasa energetica A+++. Este vorba despre categoria cu cel mai mic consum de energie. La acest moment, nu exista alte masini de spalat mai economice. Poate ca nu economia la curent este criteriul cel mai important, dar in timp se va simti.

In timpul stoarcerii, turatia maxima va atinge 1000 rpm. Este un nivel mic, dar suficient pentru masinile cu capacitati reduse.

Fast+ este o optiune care va ajuta sa spalati la jumatate de timp, atunci cand masina este incarcata doar 50%. Sunt dese cazurile cand aveti nevoie urgenta de 2-3 camasi, iar cosul de rufe murdare este gol.

Aquafusion este o tehnologie care valorifica la maximum consumul de apa, energie si detergent. Nicio resursa nu va fi irosita. In timp veti economisi, ceea ce inseamna bani ramasi in portofel.

Rezistenta pusa pe masinile de spalat din noua generatie este nichelata si astfel contribuie la o depunere de calcar cu pana la 40% mai mica.

Child Lock este cel mai bun prieten atunci cand aveti copii ce iubesc sa se joace cu tehnologia. Activand aceasta functie, cei mici chiar nu mai pot modifica programul de spalare selectat in prealabil.

Sistemul de control al excesului de apa este siguranta ca niciodata nu veti fi inundati. In permanenta masina de spalat regleaza cantitatea de apa necesara.

 

Cum functioneaza Beko WRE6512BWW?

 

Beko WRE6512BWW este o masina de spalat moderna. De asemenea si utilizarea sa este una facila, prietenoasa cu utilizatorul. Pasii pentru a porni un program de spalare ar fi urmatorii.

Dupa ce introduceti hainele in cuva, va trebui sa puneti detergentul. Daca folositi capsule, plasati-le printre haine. In cuva din partea stanga, veti pune detergent praf sau lichid, inalbitori si balsam de rufe.

In imaginea de mai sus este prezentat un selector rotativ cu ajutorul caruia veti stabili programul de spalare. Este de subliniat faptul ca programele sunt prezentate atat prin simbol, cat si prin nume. Chiar daca sunt mentionate in limba engleza, va fi usor sa le depistati.

Ultima etapa ar fi selectarea micilor detalii, adica modificarea temperaturii apei, turatia la momentul stoarcerii. De asemenea puteti activa anumite functii complementare, in functie de necesitate.

Toate detaliile despre modul de functionare al masinii, le veti gasi in manualul de utilizare.

 

Programe de spalat

In imaginea de mai sus sunt prezentate detaliat toate programele de spalare. Lista este generoasa, iar faptul ca acestea sunt diversificate ajuta la spalarea eficienta a tuturor tipurilor de haine.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa retineti urmatoarele pareri.

Beko WRE6512BWW este o masina de spalat rufe eficienta, foarte economica si nu ocupa mult spatiu. Elimina petele excelent de pe toate tipurile de haine. Se adreseaza unei case in care locuiesc 1-2 persoane. Este vanduta la un pret excelent, in concordanta cu performantele de care da dovada.

Beko WRE6512BWW

Beko WRE6512BWW – Review, Pret si Pareri masina de spalat de mici dimensiuni
7.3 Total Score
Masina de spalat rufe, performanta, economica, de dimensiuni reduse.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
0
No Comments

Leave a reply

Search