Beko WRE7512XWW, Masina de spalat rufe Slim, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Alb

Beko WRE7512XWW, Masina de spalat rufe Slim, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Alb

Beko WRE7512XWW este o masina de spalat rufe, performanta, incapatoare si foarte usor de utilizat. In acest review vom explica toate aceste detalii, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko WRE7512XWW este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, tip slim.

Dimensiunile exterioare sunt 45 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime).

Intr-un singur program puteti introduce maximum 7 kg de haine. Nu inseamna ca trebuie sa stati cu grija sau sa le cantariti, inainte de a porni spalarea. Singurul risc ar fi ca hainele sa nu fie bine clatite, daca depasiti cantitatea recomandata. Acesta ar fi si motivul pentru care uneori apar urme de detergenti pe haine, dupa ce acestea au fost spalate.

Ca si capacitate, putem spune ca este potrivita pentru o casa in care locuiesc 2-3 persoane.

In momentul stoarcerii, se va exercita o turatie maxima de 1000 rpm. Aceasta este suficient de ridicata pentru a stoarce eficient cele 7 kg de haine. Se putea si mai mult, gen 1200 rpm, dar de obicei, turatiile mari se intalnesc la masini de spalat mai voluminoase.

Beko WRE7512XWW este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++.  Acest lucru inseamna un consum cu 45% mai mic decat al unei masini de spalat din clasa A+. Automat, avantajul se va vedea si la facturile de curent.

Pe langa economisirea energiei, sistemul Aquafusion valorifica la maximum consumul de apa si detergent.

Pentru o mai buna rezistenta in timp, masinile de spalat Beko sunt prevazute cu o rezistenta nichelata, pe care se va depune cu pana la 40% mai putin calcar.

 

Cum functioneaza Beko WRE7512XWW?

Beko WRE7512XWW este o masina de spalat moderna pe care o puteti intelege foarte usor. Programele sunt afisate atat ca text, cat si ca simboluri. Pe toate le gasiti in jurul butonului rotativ.

In partea dreapta este prezent un display, inconjurat de cateva butoane. Cu ajutorul lor puteti modifica temperatura fiecarui program de spalare, turatia maxima de stoarcere, dar puteti opta si pentru extrafunctii.

Parintii trebuie sa stie ca pot bloca accesul la butoanele masinii de spalat. Prin apasarea unui buton, toate comenzile devin inactive, astfel ca cei mici nu pot strica hainele.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Beko WRE7512XWW detine 13 programe de spalat, diversificate, ce spala eficient toate tipurile de haine.

In tabelul de mai jos, sunt enumerate toate programele, dar si specificatiile acestora.

Daca analizati bine tabelul, veti observa ca exista cate un program pentru fiecare nevoie intampinata. Este un avantaj major care pozitioneaza acest aparat in fata altor masini de spalat cu putine programe de spalare.

 

Concluzie

Beko WRE7512XWW este o masina de spalat rufe eficienta, economica si se vinde la un pret accesibil. In cumparatie cu modelele concurente marca Samsung, aceasta este o buna optiune, luand in calcul orice criteriu. Este usor de inteles si de folosit, utilizarea fiind facila oricui.

Beko WRE7512XWW

Beko WRE7512XWW, Masina de spalat rufe Slim, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Alb
9.5 Total Score
Masina de spalat rufe eficienta, economica si cu un pret foarte bun

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
9
No Comments

Leave a reply

Search