Whirlpool WFO 3T223 6P X, Masina de spalat vase, 6th Sense, Power Clean, 14 seturi, 10 programe, Clasa A++, 60 cm, Argintiu

Whirlpool WFO 3T223 6P X, Masina de spalat vase, 6th Sense, Power Clean, 14 seturi, 10 programe, Clasa A++, 60 cm, Argintiu

Whirlpool WFO 3T223 6P X este una dintre cele mai complexe masini de spalat vase. Este foarte incapatoare, detine o gama larga de programe de spalare si tehnologii de ultima generatie. In acest review o vom prezenta detaliat, pentru a intelege foarte clar, care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Whirlpool WFO 3T223 6P X

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Whirlpool WFO 3T223 6P X este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Poate spala intr-un singur program, 14 seturi de vase si tacamuri. Un exercitiu de imaginatie ar spune ca dupa o petrecere cu familia si prietenii, toate vasele utilizate, pot fi spalate intr-un singur program. Nu mai stati sa va chinuiti in jurul chiuvetei dupa fiecare masa.

Este o masina de splat independenta. Este structurata astfel incat sa nu fiti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Amplasati-o oriunde aveti acces la reteaua de apa si la o scurgere.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 60 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Whirlpool WFO 3T223 6P X este foarte performanta si destul de economica. Incadrarea sa in clasa energetica A++ confirma un consum de curent mai mic cu aproximativ 35% fata de al unei masini de spalat din clasa A.

Whirlpool WFO 3T223 6P X este o masina de spalat moderna si performanta. Controlul programelor si functiilor se realizeaza electronic, avand la dispozitie un display cu afisaj digital. Acest lucru denota o doza de confort si eleganta.

La capitolul siguranta si functii, vreau sa remarcam urmatoarele lucruri…

Tehnologia al 6-lea simt este eficienta si economica. Exista senzori care detecteaza gradul de murdarie si in functie de acesta, utilizeaza diferite cantitati de apa. Evident, regleaza si durata programului de splare, respectiv consumul de curent.

In caz ca masina de spalat s-ar defecta, exista un sistem care opreste alimentarea cu apa si nu exista risc de inundatie.

Pentru siguranta copiilor, masina de spalat poate fi blocata, astfel incat ei sa nu poata umbla la butoane sau sa deschida usa.

Daca nu ati adunat multe vase, dar vrei ca toate sa fie curatate in permanenta, exista optiune de incarcare la jumatate. Depozitati totul pe unul dintre cele doua rafturi ale masinii de spalat si astfel consumati si mai putine resurse.

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Whirlpool WFO 3T223 6P X este prevazuta cu 10 programe de spalare. Si la acest capitol sta excelent. Diversitatea programelor nu poate decat sa ne bucure, pentru ca orice nevoie intampinam, va fi rezolvata de catre aceasta masina.

Programele sunt urmatoarele:

  • Program intensiv,
  • Program rapid,
  • Program Bio/Eco,
  • Program prespalare,
  • Program 6th Sense,
  • Program Zilnic 50°C,
  • Program Silentios 50°C,
  • Program Cristal 45°C,
  • Program Igienizare 65°C,
  • Program Autocuratare 65°C.

Cu siguranta le veti folosi pe toate, chiar daca pe unele mai des si pe altele mai rar. La un moment dat, toate vor fi de folos. Spre exemplu, programul de Autocuratare este folosit pentru ca in masina de spalat sa nu existe micro-organisme, sau resturi acumulate in urma a multor spalare.

Concluzie

Whirlpool WFO 3T223 6P X este cu siguranta una dintre cele mai performante masini de spalat vase. Este foarte incapatoare si detine o diversitate a programelor de spalare, care duce la eficienta in eliminarea murdariei prin toate modalitatile posibile. Dispune de tehnologii moderne, care sporesc confortul si siguranta in casa dumneavoastra. Nu este o masina de spalat ieftina, dar in perioada de promotii, se poate vinde cu un pret redus semnificativ.

Whirlpool WFO 3T223 6P X

Whirlpool WFO 3T223 6P X review, pret, pareri, opinii, promotii

Whirlpool WFO 3T223 6P X, Masina de spalat vase, 6th Sense, Power Clean, 14 seturi, 10 programe, Clasa A++, 60 cm, Argintiu
9.9 Total Score
Masina de spalat performanta, incapatoare si foarte eficienta

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
9.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search