Whirlpool Supreme Care FSCR80412, Masina de spalat rufe, 6th Sense, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Whirlpool Supreme Care FSCR80412

(Masina de spalat rufe, 6th Sense, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb)

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este o masina de spalat rufe, moderna, foarte performanta si eficienta. Eficienta provine din multe directii si tocmai de aceea, discutam despre o masina de spalat complexa. In acest review, vom prezenta toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai bun pret.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Masina de spalat incapatoare, eficienta si foarte economica. Detine mai multe sisteme de ultima generatie, care sporesc confortul si siguranta.

 

Caracteristici si functii

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala si destul de incapatoare. Permite introducerea a 8 kg la un ciclu de spalare. In comparatie cu masinile de spalat care pot fi incarcate cu 5-7 kg, acest model este foarte incapator. Exista si masini de 12 kg, dar sunt mult mai scumpe.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica – A+++. Practic, este o confirmare a faptului ca va consuma cu aproximativ 45% mai putin curent, in comparatie cu masinile de spalat din clasa A+.

Turatia maxima va atinge cel mai performant nivel posibil – 1400 rpm. Cu siguranta, hainele vor fi stoarse perfect si se vor usca rapid.

Tehnologia al 6-lea simt functioneaza pe principiul unui senzor care detecteaza atunci cand hainele sunt spalate. Nu functioneaza in acelasi ritm pentru toate hainele. Regleaza nivelul de spuma, nivelul de apa, consumul de curent si se opreste in momentul in care hainele sunt spalate perfect.

Fresh Care este o optiune pe care o puteti selecta, atunci cand stiti ca veti intarzia. Practic, chiar daca hainele se vor termina de spalat, mirosul de curat, va fi pastrat pana le veti scoate la uscat.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este o masina de spalat care nu trepideaza si nu este zgomotoasa, nici macar la o turatie de 1400 rpm.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 review, pret, pareri, opinii, masina de spalat rufe panou comenzi

Din imaginea de mai sus, putem trage concluzia ca Whirlpool Supreme Care FSCR80412 reprezinta o masina de spalat moderna. Panoul de comenzi este diferit fata de multe alte modele.

Opinii despre programele de spalare

Ca si numar de programe, acestea nu sunt foarte multe, dar eficienta lor este incontestabila. Haideti sa le detaliem performantele, pentru a intelege daca este masina de spalat pe care o cautati.

Bumbac Eco este perfect pentru hainele din bumbac, cu un grad normal de murdarie. Este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de resurse. Este un program ce poate spala o incarcatura de 8 kg, la o temperatura maxima de 60°C.

Bumbac este un program potrivit pentru articolele din bumbac si in, cu un grad ridicat de murdarie. Cu acest program veti spala hainele foarte murdare, dar rezistente. Temperatura maxima la care poate spala este de 95°C.

Amestec este programul la care puteti introduce mai multe tipuri de material – bumbac, in, fibre artificiale si combinari rezultate din acestea. Spala perfect hainele cu grad de murdarie, mic spre mediu.

Sintetice este un program care spala perfect hainele din fibre artificiale, cu un grad mediu de murdarie.

Delicate este programul care spala perfect hainele din matase si perdelele. Temperatura maxima a apei va fi de 40°C, iar cantitatea recomandata la incarcare este de 1,5 kg, pentru obtinerea rezultatelor perfecte.

Lana este un program potrivit pentru spalarea hainelor din lana, casmir si matase. Este programul care va fi indicat pe eticheta unor articole vestimentare. Temperatura apei nu va sari de 40°C, pentru a nu afecta tesatura.

Rapid 30′ este un program potrivit pentru hainele care nu sunt foarte murdare. Este foarte eficient in spalarea unei cantitati de maxim 3 kg. Este un program perfect pentru improspatarea hainelor fara urme de murdarie.

Culori este un program foarte atent in protejarea culorilor hainelor. Pentru rezultate perfecte, va trebui sa utilizati un detergent pentru rufe colorate. Poate spala haine din bumbac, sintetice sau amestecuri.

Chiar daca nu exista un program Baby Care, exista o varianta de rezerva. Programul clatire si centrifugare asigura o clatire suplimentara, cu eficienta sporita in eliminarea detergentilor impregnati in tesaturi.

Pentru rufele foarte rezistente, puteti alege o centrifugare suplimentara, dar, in opinia mea, masina de spalat stoarce perfect hainele, direct din programul initial.

Manual de utilziare Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Concluzie 

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 reprezinta o masina de spalat rufe, performanta, foarte incapatoare si eficienta. Chiar daca nu detine multe programe de spalare, cele din dotare isi fac treaba foarte bine. Nu este o masina de spalat ieftina, pentru ca detine tehnologii care eficientizeaza eliminarea petelor, reduc zgomotul, micsoreaza consumul resurselor si sporesc siguranta aparatului.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Masina de spalat incapatoare, eficienta si foarte economica. Detine mai multe sisteme de ultima generatie, care sporesc confortul si siguranta.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Tip afisaj   LCD
Viteza de centrifugare (rpm)   1400
Capacitate de incarcare (kg)   8
Clasa de eficienta energetica   A+++
Clasa de eficienta la spalare   A

PROGRAME

Program prespalare   Da
Programe   Mixed & Magic
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program clatire intensiva   Da
Program delicate   Da
Program spalare manuala   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem siguranta impotriva copiilor   Da
Altele   Lungime cablu alimentare: 1.2 m, Motor SenseInverter, Recomandare dozare detergent, Sistem de blocare a tamburului, Tehnologia Al 6lea Simt, Functie anti-incretire a tesaturii

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   9900
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   76
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   53
Dimensiuni (IxLxA cm)   85 x 59.5 x 61
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   72
Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Masina de spalat incapatoare, eficienta si foarte economica. Detine mai multe sisteme de ultima generatie, care sporesc confortul si siguranta.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 review, pret, pareri, opinii 

Whirlpool Supreme Care FSCR80412, Masina de spalat rufe, 6th Sense, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb
Whirlpool Supreme Care FSCR80412 pret, pareri, review, opinii
9.4 Total Score
Siguranta, silentiozitate si eficienta

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 pret, pareri, review, opinii

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search