Whirlpool FWSF61253W EU FreshCare+ Review, Pret si Pareri masina de spalat economica

Whirlpool FWSF61253W EU FreshCare+Masina de spalat rufe Slim, 6 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Whirlpool FWSF61253W EU FreshCare+ este o masina de spalat rufe eficienta, economica, perfecta pentru o casa cu 2 locatari.

In acest review voi detalia toate performantele pe care e bine sa le stii. Astfel vei putea face cea mai buna alegere. Voi recomanda cea mai buna sursa de pret. In sectiunea de comentarii, invit clientii sa expuna pareri obiective. 

 

 

Caracteristici ale Whirlpool FWSF61253W EU FreshCare+

Whirlpool FWSF61253W este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala.

Capacitatea de spalare pentru un singur program este de 6 kg. Pare potrivita pentru o casa cu 2 persoane. Daca in permanenta stau mai mult de doua persoane intr-o locuinta, ar fi bine sa va orientati la ceva la minim 7 kg.

 

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 42.5 x 59.5 x 83.7 cm (adancime x latime x inaltime). Avand o adancime redusa, este considerata o masina de spalat de tip slim.

 

Whirlpool FWSF61253W este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Asta inseamna ca asigura un consum cu aproximativ 45% mai mic decat al unei masini de spalat din clasa A+. Chiar daca nu este criteriul care va intereseaza cel mai mult, in timp va conta.

 

Turatia maxima din timpul stoarcerii este de 1200 rpm. Tinand cont ca veti spala 6 kg de haine, acestea vor fi foarte bine stoarse la final. Oricum, nivelul de turatie poate fi modificat la fiecare program, dupa bunul plac.

 

Tehnologii

FreshCare+ este o tehnologie pe care o gasim doar la brand-ul Whirlpool. Aceasta poate aplica un tratament cu abur, pana la 6 ore dupa terminarea spalarii. Scopul este sa ingrijeasca tesaturile si sa nu apara un miros neplacut cand hainele sunt scoase mai tarziu.

Aceasta tehnologie e utila. Cel putin, eu am simtit nevoia unei astfel de inovatii. Motivul? De cateva ori am ajuns prea tarziu acasa si mi se parea ca hainele nu mai miros prea fresh.

 

Soft Move se refera la niste miscari inteligente ale tamburului. Acestea difera in functie de fiecare program, adica de materialele introduse. Miscarile vor combina viteza, acceleratie, pauza, rotatii.

La un program de haine foarte murdare, tamburul se misca diferit decat in cazul unor haine delicate.

 

Colors 15 este un program potrivit pentru hainele colorate. Acesta spala la 15° si obtine aceleasi rezultate ca la 40°. Tamburul va exercita miscari care vor permite patrunderea mai eficienta prin tesaturi a detergentului.

 

Cum functioneaza Whirlpool FWSF61253W?

 

Dupa ce ati introdus hainele in cuva masinii si ati dozat detergentul, urmeaza selectarea programului adecvat. Aceasta se face prin rotirea butonului din centru. Sincer, nu imi place ca programele sunt prezentate doar prin simbol. As fi preferat sa fie afisata denumirea fiecarui program.

Dureaza putin pana va obisnuiti cu simbolurile, dar veti rasfoi manualul de utilizare. Il primiti sub forma de carte, in cutia produsului. Dar vi-l atasez si aici in format electronic – manual de utilizare – Whirlpool FWSF61253W.

 

 

Programe de spalat ale Whirlpool FWSF61253W EU FreshCare+

 

 

Am atasat mai sus lista de programe si toate specificatiile acestora. Observati ca programele sunt diversificate si va permit spalarea fara probleme a tuturor tipurilor de materiale.

 

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Whirlpool FWSF61253W este o masina de spalat slim, adica nu ocupa mult spatiu. In acelasi timp, spala eficient 6 kg de haine. Este o masina de spalat cu programe diversificate, eficienta si foarte economica.

Masina de spalat Whirlpool FWSF61253W se vinde cu un pret accesibil. Pe parcursul anului trecut, am vazut ca nu a depasit 1300 lei. Aveti toate sansele sa o gasiti si mai ieftina.

Whirlpool FWSF61253W

 

 

Specificatii

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie   153 kWh
Consum mediu anual de apa   8400 l
Eficienta energetica   Clasa A+++
Eficienta energetica spalare   Clasa A

 

DIMENSIUNI

Adancime   42.5 cm
Latime   59.5 cm
Inaltime   83.7 cm
Greutate   62.5 Kg

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare   Standard
Tip masina de spalat   Standard
Slim   Da
Tip incarcare   Frontala
Marime familie   1 membru, 2 membri
Capacitate de incarcare   6 Kg
Viteza maxima centrifugare   1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare   85 dB
Nivel zgomot spalare   62 dB
Tip deschidere hublou   Stanga
Tip panou de comanda   Digital
Culoare   Alb

 

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii   Indicator timp, program Programare intarziata, Control trepte temperatura, Timer, Selector centrifugare
Functii de siguranta   Blocare acces interfata, Blocare instantanee usa, Sistem de etanseizare, Protectie supraincalzire
Tehnologii   Clean +, FreshCare +, Soft Move, 6th Sense colours, Baby Care

 

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare   Rufe delicate, Lana, Mixt, Bumbac, Sintetice, Prespalare, Sport
Numar programe spalare   9
Durata program rapid   30 min

 

Whirlpool FWSF61253W EU FreshCare+ Review, Pret si Pareri masina de spalat economica
9.5 Total Score
Masina de spalat eficienta, economica si foarte incapatoare

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

1 Comment
  1. Reply Traian April 24, 2020 at 1:30 pm

    Un model care ramane de baza de a lungul anilor . E cap de afis pe magazinele de profil de cel putin 5 ani…

Leave a reply

Search