Whirlpool FDLR 70220 S, Masina de spalat rufe 6th Sense Colours, 1200 rpm, 7 kg, Display Smart, Clasa A+++, Silver

Whirlpool FDLR 70220 S, Masina de spalat rufe 6th Sense Colours, 1200 rpm, 7 kg, Display Smart, Clasa A+++, Silver

Whirlpool FDLR 70220 S este o masina de spalat rufe, performanta si foarte economica, iar in aceasta perioada beneficiaza de un discount considerabil. Vom prezenta toate detaliile necesare in acest review, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

Whirlpool FDLR 70220 S

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Whirlpool FDLR 70220 S este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala, independenta. O puteti amplasa oriune, nefiind obligati sa o incorporati in mobilier.

Capacitatea de spalare intr-un ciclu este de 7 kg. Se potriveste pentru o locuinta in care stau 2-4 persoane. Exista masina de spalat cu capacitati de incarcare cuprinse intre 4 si 12 kg. Puteti trage o prima concluzie.

1200 rpm este turatia maxima atinsa in timpul stoarcerii. Vorbim despre un nivel suficient de ridicat, ce va stoarce hainele foarte bine.

Fiind incadrata in cea ma eficienta clasa energetica, A+++, aceasta masina de spalat este una dintre cele mai economice. Consuma cu aproximativ 45% mai putin curent electric, decat un model similar din clasa A+.

Tehnologia al 6-lea Simt este un concept patentat de producatorul Whirlpool, care ofera eficienta pe mai multe planuri. Aceasta tehnologie functioneaza in felul urmator. Exista un senzor care detecteaza cantitatea de haine introdusa, apoi adapteaza cantitatea de apa ce va fi utilizata, dar si timpul si energia necesare spalarii.

Cum functioneaza masina de spalat Whirlpool FDLR 70220 S?

Whirlpool FDLR 70220 S este o masina de spalat complexa, dar cu siguranta va veti obisnui cu programele si functiile.

Dupa ce sortati articolele vestimentare si le introduceti in cuva masinii, dozati detergentul, balsamul si ce substante mai doriti, in compartimentul din partea stanga sus. Apoi rotiti de butonul din centru pentru a alege programul dorit. In partea dreapta este prezent un display, inconjurat de cateva butoane. Acestea au rolul de a activa sau modifica anumite functii. Spre exemplu, puteti schimba temperatura utilizata la fiecare program. La fel puteti face si cu turatia de stoarcere.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Whirlpool FDLR 70220 S detine o gama variata a programelor de spalare, iar de aici provine si eficienta masinii de spalat.

 • AquaEco,
 • Delicate,
 • Bumbac,
 • Speed 15′,
 • Bumbac Eco,
 • Sintetice,
 • Spalare manuala,
 • Mixed/Magic,
 • White & Light Color,
 • Black & Dark Colors,
 • Jeans Baby,
 • Aqua Eco (19 L).

Concluzie

Whirlpool FDLR 70220 S este o masina de spalat rufe, eficienta, moderna, foarte economica si nu costa mult. In campanie de promotii, pretul sau a scazut cu cateva sute de lei. Nu se stie cum va evolua pretul, pe parcursul anului.

Whirlpool FDLR 70220 S

Whirlpool FDLR 70220 S review, pret, pareri, promotii

Whirlpool FDLR 70220 S, Masina de spalat rufe 6th Sense Colours, 1200 rpm, 7 kg, Display Smart, Clasa A+++, Silver
9.4 Total Score
Masina de spalat eficienta, economica si accesibila ca pret

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search