Whirlpool AWO/C 7113 Masina de spalat rufe, 7kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Whirlpool AWO/C 7113

(Masina de spalat rufe, 7kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb)

 

Whirlpool AWO/C 7113 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala, destul de incapatoare si economica. Eficienta sa consta in diversitatea programelor de spalare, pe care le detine. Este o masina de spalat fara un design exceptional, dar va permite sa efectuati o serie de setari, pentru a obtine rezultatele perfecte la spalare. Se vinde cu un pret redus cu cateva sute de lei, in aceasta perioada, ceea ce o pastreaza in competitie.

Whirlpool AWO/C 7113

In acest review, voi prezenta avantajele si dezavantajele acestei masini de spalat, iar in sectiunea de comentarii din subsolul paginii, recomand utilizatorilor sa-si exprime anumite pareri, cat timp acestea sunt obiective si in cunostinta de cauza. 

Capacitatea de incarcare pe care Whirlpool AWO/C 7113 o pune la dispozitie este de 7 kg. Este mult mai generoasa fata de modelele de 5 si 6 kg, dar trebuie sa recunoastem ca exista si masini de spalat cu o capacitate de 12 kg. Intradevar, pretul acelor masini sare de 2000 lei.

Nivelul de stoarcere este unul mediu. Turatia maxima va atinge doar 1000 rpm. Nu este nicio problema, cat timp hainele vor sta intinse pe suport, la uscat. Evident ca masinile de spalat care ating o turatie de 1200, 1400 rpm, sunt mai eficiente si vor stoarce hainele mai intens.

Consumul de curent este unul destul de mic. Whirlpool AWO/C 7113 este o masina de spalat incadrata in clasa energetica A++. Consuma cu aproximativ 25% mai putin curent fata de o masina de spalat din clasa A+.

Programele de spalare ale Whirlpool AWO/C 7113 sunt in numar de 18. Diversitatea lor este cel mai mare avantaj al masinii de spalat. Haideti sa intram in detalii pentru a intelege mai bine, ce poate oferi masina de spalat.

Whirlpool AWO/C 7113 este prevazuta cu programe de spalat care se adreseaza direct tipurilor de material. Mai exact, sunt programe speciale pentru bumbac, sintetice, lana/casmir si delicate (matase). Pe langa acestea, vreau sa mai subliniez importanta altor cicluri de spalare, pe care le-ati utiliza cu siguranta.

Programul usor de calcat este o varianta perfecta pentru spalarea camasilor. Nu vor fi stoarse puternic, pentru a nu se sifona.

Programul clatire intensiva este perfect pentru hainele persoanelor cu pielea iritata, precum si pentru cele ale bebelusilor. In cazul lor, este nevoie de o clatire intensa, pentru a nu ramane urme de detergenti impregnate in tesaturi.

Programul spalare manuala este singurul program pe care il recomand pentru spalarea incaltamintei. Va utiliza apa la o temperatura joasa, iar articolele vestimentare nu vor fi stoarse.

Programul prespalare nu este foarte des utilizat, dar are un rol important in cazul in care hainele sunt extrem de murdare. Practic este o spalare mai scurta, inainte de programul efectiv.

Chiar daca spuneam la inceput ca masina de spalat nu beneficiaza de o stoarcere la o turatie avansata, exista un program pentru centrifugare intensiva. Turatia va fi de maxim 1000 rpm, dar se va prelungi timpul acestei actiuni.

Economia este un capitol pe care s-a pus accentul. In acest sens, producatorul a realizat doua programe de spalare, cu rol in economisirea energiei – program consum redus de energie si program Super Eco.

Concluzia este ca Whirlpool AWO/C 7113 reprezinta o masina de spalat destul de incapatoare, cu o gama variata de programe. Fiecare dintre acestea actioneaza pentru a elimina eficient petele si mirosurile neplacute, dupa orice categorie de material. Este o masina de spalat economica si eficienta. Cu un pret si performante similare, dar o capacitate de 8 kg, va recomand masina de spalat Sharp ESFC8104W3EE.

Whirlpool AWO/C 7113

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare Incarcare frontala
Tip afisaj LED
Viteza de centrifugare (rpm) 1000
Capacitate de incarcare (kg) 7
Clasa de eficienta energetica A++
Clasa de eficienta la spalare A
Clasa de eficienta la centrifugare C

PROGRAME

Program rapid (min) 30
Numar programe 18
Program prespalare Da
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program usor de calcat Da
Program centrifugare delicata Da
Program centrifugare intensiva Da
Program consum redus energie Da
Program clatire intensiva Da
Program delicate Da
Program Mix Da
Program spalare manuala Da
Altele Super Eco

FUNCTII SI SIGURANTA

Selector centrifugare Da
Programare intarziata Da

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l) 9900
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 74
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 59
Dimensiuni (IxLxA cm): 84.5 x 59.5 x 52
Sisteme si tehnologii Tehnologie Al 6lea Simt
Volum tambur 52 l
Culoare Alb
Greutate (Kg) 72

 

Whirlpool AWO/C 7113

Whirlpool AWO/C 7113 Masina de spalat rufe, 7kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb
Whirlpool AWO/C 7113 - Review, pareri, opinii, pret
8.8 Total Score
Eficienta la un pret acceptabil

Whirlpool AWO/C 7113 - Review, pareri, opinii, pret

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
8.5
Economie
8.5
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

2 Comments
  1. Reply Cris August 21, 2016 at 12:40 pm

    Bai sa stiti ca e super incapatoare. Mie asta mi place. A fost o masina cat de cat ieftina si incapatoare.

  2. Reply Emanuel September 22, 2016 at 12:43 pm

    Masinile de spalat cu al 6lea simt chiar sunt bune. Si nu numai masinile, ca Whirlpool a introdus conceptul pe mai multe categorii de electronice si electrocasnice.

Leave a reply

Search