Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1200 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE – Review, Pret, Pareri

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE este o masina de spalat moderna si performanta, dar nu se afla in categoria celor mai incapatoare masini de spalat rufe. Este eficienta si foarte economica. Vom detalia toate aspectele in acest review si veti intelege mai bine ceea ce ofera masina de spalat.

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala. Capacitatea de incarcare la un singur program este de 6 kg. Pentru rezultate perfecte la spalare, producatorul recomanda sa nu se depaseasca aceasta cantitate. Stiti cazurile in care scoateti hainele din masina de spalat, dupa ce au fost stoarse si prezinta urme albe de detergent? Cauza este depasirea cantitatii de haine recomandata.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 45 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Poate fi considerata o masina slim, avand adancime de doar 45 cm. Este avantajoasa in baile sau spatiile inguste.

Nivelul maxim al turatiei, cel de 1200 rpm este suficient pentru a stoarce perfect maximum 6 kg de haine. Avand in fata o masina de spalat performanta, va este permis sa reglati nivelul de stoarcere dupa bunul plac.

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE este incadrata in clasa energetica A+++, ceea ce denota o eficienta maxima in economisirea energiei electrice. Nu exista o clasa mai performanta, la momentul actual.

Eco Bubble este o tehnologie foarte eficienta pe care o intalnim doar la producatorul Samsung. Aceasta tehnologie imbina aerul, apa si detergentul care, impreuna, formeaza bule ce patrund mai bine in tesatura materialelor. Este o tehnologie moderna care elimina cele mai rezistente pete si ofera satisfactii tuturor utilizatorilor.

Smart Check este un sistem automat care detecteaza daca masina de spalat are vreo problema. Este o masura de precautie, care va scuteste de contactarea unui instalator sau specialist in domeniu. Acest sistem functioneaza prin apropierea unui smart phone de masina de spalat. Trebuie sa aveti instalata pe telefon aplicatia Samsung Smart Washer/Dryer, care se poate descarca gratuit.

Cum functioneaza masina de spalat Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE?

Samsung Eco Bubble WW60J4210LWLE programe functii

In imaginea de mai sus este prezentata partea frontala a masinii de spalat rufe. Este una dintre masinile de spalat moderne, dar explicite in acelasi timp.

In partea stanga este cuva detergentilor. In centru se afla selectorul de programe, acel buton rotund cu care veti alege tipul de spalare adecvat pentru orice categorie de haine. In partea dreapta este o zona pentru anumite particularitati. Aici interveniti daca doriti sa modificati temperatura apei utilizate sau daca vreti ca anumite haine sa fie stoarse mai intens sau mai lejer. Tot aici puteti stabili ora de incepere a unui program de spalare.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE detine 12 programe de spalare. Nu sunt foarte multe, dar sunt diversificate si eficiente. Din aceasta lista fac parte urmatoarele programe:

 • Super Eco Wash – obtine rezultate perfecte, spaland cu apa rece;
 • Program rapid de doar 15 minute. Este eficient pentru spalarea unei cantitati mici de haine;
 • Program pentru spalarea articolelor din lana, casmir, mohair sau alte tipuri de materiale care pot “intra la apa”/se pot micsora dupa spalare;
 • Baby Care este un program care ar trebui sa-i intereseze pe toti parintii. Acest program spala, dar si clateste hainele foarte bine. Este foarte important sa nu ramana in tesaturi, nicio urma de detergent, balsam sau alte substante chimice;
 • Outdoor Care este un program perfect pentru hainele folosite la diferite activitati. Aici pot fi incadrate hainele de mers pe munte, sau echipamentul pe care tocmai l-a inverzit copilul la fotbal;
 • Dark Garment este un program care se adreseaza strict materialelor inchise la culoare. Le curata perfect si nu le decoloreaza;
 • Doua programe pentru spalarea bumbacului;
 • Program special pentru spalarea articolelor sintetice, din poliester;
 • Stoarcere suplimentara;
 • Clatire + stoarcere suplimentar;
 • Curatarea automata a cuvei masinii de spalat. Pentru acest program am cateva sfaturi care dau rezultate.

Observ ca nu exista un program special pentru articole delicate, perdele, matase si nici acel program pentru spalare manuala, care da rezultate foarte bune la incaltaminte. Cu siguranta exista o alternativa in lista programelor de mai sus, pentru a spala fara grija articolele delicate.

Parere personala

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE este o masina de spalat rufe, eficienta, economica si cu dimensiuni reduse. Este o varianta performanta potrivita pentru spatiile mai inguste. Prin sistemul Eco Bubble obtine rezultate perfecte in eliminarea celor mai rezistente pete. Se potriveste perfect intr-o casa in care locuiesc maxim 4 persoane. Desi tehnologia o califica printre cele mai performante masini, aceasta se vinde cu un pret accesibil. In perioada de promotii, pretul scade considerabil.

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE review, pret, pareri, opinii, promotii

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1200 RPM, A+++, 60 cm, Alb
9.4 Total Score
Masina de spalat moderna, eficienta si foarte economica

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search