Samsung Add Wash WW80K44305X/LE – Pareri, Review si Pret masina de spalat 8 kg

Masina de spalat rufe Samsung Add Wash WW80K44305X/LE, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor Digital Inverter, Display LED, Smart Check, Inox

 

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE este masina de spalat adresata unor standarde superioare. Atat specificatiile de baza, cat si tehnologiile, raspund tuturor nevoilor intalnite si in case cu mai multi locuitori.

In acest review vom detalia toate avantajele si dezavantajele masinii de spalat. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

 

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE – Caracteristici generale

Modelul pe care il prezentam este cu incarcare frontala si o capacitate de incarcare 8 kg. De obicei, aceste masini de spalat sunt alese pentru locuinte cu peste 3 persoane.

     Tehnologia Add Wash este o performanta intalnita doar la brand-ul Samsung. Ideea este ca daca ai pornit un program de spalare, dar ai omis o haina, o poti introduce in timp ce masina functioneaza.

Pe hubloul masinii, mai exista inca o usita pe care o poti deschide in timp ce toate celelalte haine sunt spalate. Mi se pare foarte interesanta aceasta posibilitate. Sincer, nu mi s-a intamplat de multe ori sa uit haine, dar mai gaseam chestii prin camera, de care aveam mare nevoie.

tehnologie add wash

Fiind o masina de spalat incapatoare, turatia maxima aplicata la stoarcere este de 1400 rpm. Asta inseamna cel mai inalt nivel de stoarcere practicat de o masina de spalat rufe.

In acelasi timp, este si una dintre cele mai economice masini de spalat. De aceea a fost incadrata in clasa energetica A+++.

      Programare intarziata – functie care iti permite sa stabilesti din timp, ora la care sa inceapa un program de spalare. Astfel, cand pleci de acasa, nu mai stai cu stres ca hainele raman ude in masina. O programezi astfel incat sa termine de spalat cand doresti.

      Smart Check – cu ajutorul unui smartphone, poti detecta daca masina are vreo problema de functionare. Practic, nu mai e nevoie de un instalator pentru a face o verificare daca ceva ti se pare dubios. Masina va sti exact de ce sufera, in caz ca o sa sufere vreodata.

      Blocare acces interfata – daca ai copii curiosi de butoane, ar trebui sa activezi blocarea comenzilor. E bine sa nu fii surprins cand scoti hainele de la spalat.

 

Prezentare video

Atasez mai jos un clip din care puteti intelege cum functioneaza Samsung Add Wash WW80K44305X/LE. Mi se pare super eleganta, intuitiva, dar cu un design modern.

In general, Samsung mi se pare producatorul cel mai atent la detalii, dar pare ca se auto-depaseste. Eu sunt fascinat de aceasta serie si chiar sunt curios cum ti se pare.

 

 

Programe de spalare si optiuni

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE detine toate programele de care ai nevoie. Le enumar mai jos si as vrea sa-mi spui daca iti doresti ceva in plus si nu se regaseste in urmatoarea lista.

 • Lana
 • Bumbac
 • Sintetice
 • Prespalare
 • Stoarcere
 • Sport
 • Baby Care
 • Intensiv
 • Umezire
 • Clatire+
 • Clatire + stoarcere
 • Spalare zilnica
 • Imbracaminte de culoare inchisa
 • Rapid – 15 minute

 

panou optiuni Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

In caz ca nu stiai, poti modifica temperatura apei utilizate la o spalare, sau turatia maxima la stoarcere. Mai sunt si alte optiuni complementare pe care masina iti permite sa le activezi.

Parerea mea e ca nu ai nevoie sa te complici cu setari suplimentare. Programele isi fac treaba excelent asa cum au fost concepute.

 

 

Pret redus si Pareri

In finalul acestui review, vreau sa subliniem cateva pareri de ansamblu.

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE este o masina de spalat complexa. Detaliat vorbind, este incapatoare, eficienta si economica. Detine multe programe de spalare, ceea ce ne intereseaza in primul rand. Este dotata si cu functii avansate, care asigura o solutie la orice problema ai avea.

Faptul ca poti adauga o haina in timp ce masina functioneaza, deja discutam despre ceva fabulos.

Se vinde la un pret mic, dar cred ca e doar un moment de promotii si nu stiu cat va dura.

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

 

 

Alte modele de masini Samsung Add Wash poti gasi aici.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Frontala
Marime familie 4 membri
Capacitate de incarcare 8 Kg
Viteza maxima centrifugare 1400 rpm
Nivel zgomot centrifugare 74 dB
Nivel zgomot spalare 53 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Digital
Culoare Gri

 

DIMENSIUNI

Adancime 55 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 61 Kg

 

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 157 kWh
Consum mediu anual de apa 7400 l
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta energetica centrifugare Clasa B

 

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Programare intarziata Curatare tambur eco
Functii de siguranta Blocare acces interfata
Tehnologii AddWash Smart Check

 

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Lana Bumbac Sintetice Prespalare Stoarcere Sport Baby Care Intensiv Umezire Clatire+ Clatire + stoarcere Spalare zilnica Imbracaminte de culoare inchisa
Durata program rapid 15 min

 

1 Comment
 1. Reply Irin Cosma October 16, 2020 at 9:30 am

  O masina de spalat pe care te poti baza indiferent cat ai avea de spalat. Are super programe care scot toate tipurile de pete. Spun din experienta unui parinte cu 2 copii foarte “activi”.

Leave a reply

Search