LG FH4G7TDN0, Masina spalat rufe, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -30%, Display tactil, Direct Drive, 6 motion, 60 cm, Alb

LG FH4G7TDN0, Masina spalat rufe, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -30%, Display tactil, Direct Drive, 6 motion, 60 cm, Alb

LG FH4G7TDN0 este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare. Detine programe diversificate foarte eficiente si tehnologii performante. Este una dintre cele mai economice masini de spalat rufe.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

LG FH4G7TDN0 este o masina de spalat generoasa ca si volum. Puteti introduce la un singur program de spalare, 8 kg de haine. Producatorul sugereaza sa nu se depaseasca acest prag, pentru ca spalarea si clatirea sa se efectueze la un nivel perfect. Poate vi s-a mai intamplat ca atunci cand ati scos hainele din masina de spalat, sa observati urme albe pe material, provenite de la detergent. Aceste fenomene iau nastere cand depasiti cantitatea de haine recomandata de producator.

Dimensiunile masinii de spalat sunt 60 x 55 x 85 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Este putin mai voluminoasa decat alte modele, dar puteti introduce si multe haine la spalat.

In momentul stoarcerii, turatia maxima va atinge si 1400 rpm. Este vorba despre cel mai performant nivel de stoarcere pe care il poate exercita o masina de spalat.

La capitolul consum de curent, puteti sta linistiti. Chiar daca este o masina de spalat super dotata, a fost incadrata in cea mai performanta clasa energetica – A+++.

Conceptul Direct Drive descrie un motor conectat direct la centrul tamburului. Acest lucru duce la micsorarea numarului de piese in sistem, la o durabilitate sporita si la o silentiozitate garantata.

6 Motion este un concept patentat de celebrul producator LG. Descrie 6 tipuri de miscare a tamburului, optimizate pentru fiecare tip de material. In imaginea de mai jos, este prezentat foarte explicit cum sta treaba cu cele 6 miscari.

LG FH4G7TDN0 6 motion

Fiindca este una dintre cele mai performante masini de spalat rufe, LG FH4G7TDN0 detine functia Smart Diagnosis. Cu ajutorul acestei tehnologii, puteti sa preveniti eventuale probleme, inainte sa cauzeze masina de spalat. Daca vreodata aveti impresia ca se aude vreun sunet ciudat, apropiati smart phone-ul de masina de spalat si veti primi un raport al diagnozei. Nu trebuie sa apelati la instalatori sau anumite firme, pentru o simpla analiza a aparatului.

Cum functioneaza masina de spalat LG FH4G7TDN0?

LG FH4G7TDN0 programe si functii

Dupa ce ati sortat hainele si le-ati introdus in masina de spalat, puneti detergent in cuva din partea stanga. Apoi, in centru rotiti acel buton pentru alegerea programului dorit. Intr-un final, in partea dreapta, exista acel display inconjurat de cateva butoane. Aici puteti interveni pentru setarea unor functii suplimentare, cum ar fi stabilirea turatiei maxime, stabilirea temperaturii apei, stabilirea orei de incepere a unui program de spalare si alte functii.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

LG FH4G7TDN0 detine 13 programe de spalat. Daca nu vi se par multe, va spun ca acopera toate nevoile pe care le intampinati si rezolva problemele cu brio.

Din lista programelor fac parte urmatoarele:

 • Bumbac de doua tipuri.
 • Mixte (bumbac si sintetice).
 • Mai multe programe care lucreaza atent cu materialele pretentioase.
 • Baby Care este un program care spala si clateste foarte bine hainele. Este dedicat articolelor de bebelusi, pentru ca ei au pielea foarte sensibila si orice urma de detergent i-ar putea afecta.
 • Duvet, este un program destinat carpetelor. In cazul in care aveti animale de companie si vreti sa le spalati paturile sau pernele, acesta este un program potrivit pentru asa ceva.
 • Delicate, un program la care veti spala articole din matase, perdele, etc.
 • Articole sportive, care prind un miros neplacut.
 • Articole din lana, casmir si alte materiale care risca sa intre la apa.
 • Un program intensiv care lucreaza la parametri avansati, pentru a elimina cele mai rezistente pete.
 • Un program rapid, de doar 30 minute, perfect pentru putine haine usor murdare.
 • Clatire si stoarcere suplimentara, in cazul in care considerati ca este nevoie.

Parere personala

LG FH4G7TDN0 este o masina foarte performanta si eficienta. Este incapatoare, dotata cu tehnologii de ultima generatie si economica, in acelasi timp.  Automat, nu este o masina de spalat ieftina. In perioada de promotii, ajunge la un pret in jurul a 1500 lei.

Este perfecta pentru familiile care au copii mici, pentru persoanele cu pielea sensibila. Poate spala o varietate de materiale, ceea ce este foarte important. Fiind incapatoare, este potrivita in casele in care locuiesc mai multe persoane, sau pentru institutii de mancare si cazare (restaurante, hoteluri, pensiuni).

LG FH4G7TDN0 review, pret, pareri, opinii, promotii

LG FH4G7TDN0, Masina spalat rufe, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -30%, Display tactil, Direct Drive, 6 motion, 60 cm, Alb
9.8 Total Score
Masina de spalat performanta si foarte incapatoare

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search