LG FH2C3TD, Masina de spalat rufe, 8 KG, 1200 RPM, Direct Drive, Clasa A+++, Alb

LG FH2C3TD, Masina de spalat rufe, 8 KG, 1200 RPM, Direct Drive, Clasa A+++, Alb

LG FH2C3TD este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala si o capacitate de spalare, mai mare decat media gamei. Putand spala 8 kg de haine intr-un singur ciclu, este o masina potrivita pentru locuintele in care stau mai mult de 2 persoane. Toate detaliile le vom prezenta in acest review, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

LG FH2C3TD exercita o turatie maxima de 1200 rpm, in momentul stoarcerii. Acest nivel este eficient, dar poate fi si modificat, in functie de preferinte.

Tehnologia Direct Drive sporeste rezistenta masinii de spalat. Tamburul este conectat direct la motor, printr-o tija. Astfel, se renunta la anumite piese suplimentare, care produceau mai mult zgomot.

LG FH2C3TD este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Consumul sau este cu 45% mai mic decat al unei masini de spalat din clasa A+. In timp, acest avantaj se va regasi in buzunarul fiecarui utilizator.

 

Cum functioneaza masina de spalat LG FH2C3TD?

Avand putine butoane in panoul de comenzi, este foarte simplu de inteles si de folosit aceasta masina de spalat. LG FH2C3TD utilizare

Dupa ce ati sortat hainele, le-ati introdus in cuva si ati dozat detergentul, urmreaza selectarea programului de spalare. Cu acel buton mare, din partea stanga a imaginii de mai sus, veti alege programul dorit. Il rotiti pana cand se va aprinde ledul in dreptul programului potrivit. Observati ca intensitatea stoarcerii, precum si temperatura apei utilizate, pot fi modificate la fiecare program.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

LG FH2C3TD obtine rezultate bune de spalare, chiar daca detine putine programe. In total sunt 9 si anume:

  • Bumbac,
  • Bumbac volum mare,
  • Sintetice,
  • Rapid 30′,
  • Delicate,
  • Spalare manuala/lana,
  • Cuverturi,
  • Spalare articole copii,
  • Clatire + stoarcere suplimentara.

Programele de mai sus asigura strictul necesar. Importanta este diversitatea lor.

Concluzie

LG FH2C3TD este o masina de spalat rufe, potrivita pentru cei care isi doresc sa spele mai multe haine intr-un singur ciclu. Nu este scumpa, astfel ca o gasiti in jur de 1100 – 1300 lei, in campanie de promotii. Este foarte economica, din punct de vedere al consumului de curent. Va acomodati rapid cu ea, pentru ca este foarte usor de utilizat.

 

 

LG FH2C3TD – manual de utilizare

LG FH2C3TD review, pret, pareri, opinii

LG FH2C3TD, Masina de spalat rufe, 8 KG, 1200 RPM, Direct Drive, Clasa A+++, Alb
9.5 Total Score
Masina de spalat incapatoare, economica, la un pret accesibil

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
10
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search