Indesit IWSD61251CECO, Masina de spalat rufe Slim, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb

Indesit IWSD61251CECO

(Masina de spalat rufe Slim, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb)

Indesit IWSD61251CECO este una dintre cel mai bine vandute masini de spalat rufe, gratie simplitatii in utilizare si pretului foarte mic. In acest review vom incerca sa va prezentam atat avantajele, cat si dezavantajele acestei masini de spalat. Vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii veti putea gasi opinia utilizatorilor.

Indesit IWSD61251CECO

Indesit IWSD61251CECO nu este una dintre cele mai sofisticate masini de spalat rufe. Interfata ei urmareste stilul clasic. Functiile si celelalte optiuni pot fi stabilite prin rotirea a 3 butoane. Un buton este destinat tipurilor de spalare, altul este folosit pentru stabilirea temperaturii de spalare si celalalt este rezervat vitezei de stoarcere. Pe langa aceste setari pe care le puteti particulariza, exista si programele automate care isi adapteaza activitatea in functie de materialul si culorile hainelor.

Referitor la utilizarea Indesit IWSD61251CECO, panoul de comenzi mai prezinta cateva butoane. Unul dintre acestea se adreseaza temporizatorului. Aceasta functie va permite sa stabiliti ora la care sa porneasca ciclul de spalare. Pregatit masina de spalat cu detergent si balsam, setati timpul de pornire peste 5 ore si hainele nu vor astepta inchise pana veniti de la serviciu. Cu aceasta functie se rezolva si problema cu mirosurile inchise ale hainelor, datorate sederii in interior pentru o durata indelungata.

Un alt buton prezent in panoul de comenzi, este atribuit functiei Eco Time. Aceasta functie va ajuta sa spalati o cantitate mica de haine, intr-un timp mai scurt si cu o cantitate de apa mult mai mica. Nu va trebui sa asteptati mult timp pana strangeti 6 kg de haine. Daca stati singur/a in casa, v-ar fi foarte greu sa umpleti o masina de haine albe, alta masina de haine colorate. Nu pierdeti timp si nici resurse. Al treilea buton este destinat functiei Energy Saver. La fel cum spune si numele, este o functie care va ajuta sa economisiti pana la 70 % energie in cazul ciclurilor de spalare pentru bumbac, denim si sintetice.

Indesit IWSD61251CECO este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala si capacitate de spalare de 6 kg. Nu este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat, dar pentru o familie cu 3-4 membrii este suficienta. Viteza de stoarcere atinge 1200 rpm si putem spune ca reprezinta un mare atu, care va ajuta sa uscati hainele intr-un timp mai scurt.

Indesit IWSD61251CECO detine un numar de 16 programe, care acopera majoritatea cerintelor. Cu toate acestea multi utilizatori s-au obisnuit cu functii de spalare automate (rufe albe, rufe negre, rufe colorate). Indesit IWSD61251CECO nu detine astfel de functii.

Concluzia este ca Indesit IWSD61251CECO reprezinta o masina de spalat utila, cu un numar acceptabil de functii si un pret de vanzare foarte mic. Nu este una dintre cele mai sofisticate masini de spalat, dar utilizatorii sunt incantati de simplitatea in folosire.

Indesit IWSD61251CECO

 

Indesit IWSD61251CECO, Masina de spalat rufe Slim, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb
Review Indesit IWSD61251CECO
8.4 Total Score
Eficienta si simplitate la un pret foarte mic

Review Indesit IWSD61251CECO

Raport calitate/pret
8.5
Programe si functii
8.5
Economie
8.5
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search