Indesit Innex XWE81283XW, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Indesit Innex XWE81283XW este o masina de spalat rufe, incapatoare, eficienta si foarte economica. Innex reprezinta un concept avansat al producatorului Indesit, fiind disponibil si in varianta masina de spalat cu uscator. In acest review, vom detalia aspectele masinii de spalat, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprie parerile despre produs.

Indesit Innex XWE81283XW

 

Indesit Innex XWE81283XW este un model mai incapator, capacitatea de incarcare fiind de 8 kg. Se poate si mai bine, dar si mai rau. Masinile de spalat se incadreaza intre 4 si 12 kg, dar preturile cresc in raport cu dimensiunile si performantele.

Atingand viteza maxima de rotatie in timpul stoarcerii, adica 1200 rpm, hainele vor iesi foarte bine stoarse. Aceasta valoare poate fi reglabila si o puteti micsora.

Incadrarea in clasa energetica A+++ este o dovada a faptului ca Indesit Innex XWE81283XW reprezinta o masina de spalat cu un consum redus de curent. Bine, redus pe cat posibil, pentru ca trebuie sa ne raportam si la sistemele si functiile numeroase, care se hranesc cu energie.

Indesit Innex XWE81283XW programe si functii

Imaginea de mai sus demonstreaza faptul ca Indesit Innex XWE81283XW este una dintre cele mai “clare” masini de spalat. Panoul de comenzi este foarte aerisit. Programele sunt prezentate in partea stanga, pe cuva detergentilor, sub forma de simboluri. In centru este aflat selectorul de programe, iar in dreapta a fost amplasat un display LED si cateva butoane pentru modificarea functiilor.

Un mic dezavantaj este prezentarea programelor cu ajutorul simbolurilor. Cel putin la inceput, va trebui sa studiati manualul de utilizare pentru a vedea ce semnifica fiecare icon.

Indesit Innex XWE81283XW detine 14 programe de spalare plus inca doua aditionale, acestea fiind pentru o clatire suplimentara si stoarcere + evacuare. Dintre acestea fac parte programele standard, referitoare la tipul materialului, adica bumbac, sintetice, lana/casmir, dar si altele mai performante.

Programul pentru articole sportive este un tip de spalare nu foarte des intalnit. Functioneaza cu o temperatura scazuta a apei, pentru a nu afecta materialul.

Rufe negre este un program automat, care functioneaza la parametri redusi si va permite sa introduceti fara griji, haine inchise la culoare. Nu mai trebuie sa cititi etichetele hainelor si nici sa stabiliti setari particulare. Alegeti programul si apasati butonul Start.

Exista si un program antimiros pentru bumbac si sintetice, care utilizeaza o viteza mai mare de rotatie si un timp mai indelungat de spalare. Unele articole vestimentare sunt confectionate din materiale pretentioase, care pastreaza un miros neplacut. Acestora le trebuie o atentie suplimentara. Spre exemplu, programul numarul 10 este destinat articolelor sintetice, colorate, rezistente si foarte murdare. Foloseste apa la temperatura de 60 ºC, o viteza centrifuga mai redusa si o perioada medie de timp.

Trebuie remarcat si programul incaltaminte, program ce nu este prezent si la modelul de masina de spalat cu uscator. Incaltamintea este unul dintre cele mai sensibile tipuri de articole, datorita talpii care se poate dezlipi foarte usor. Tocmai din aceasta cauza, producatorul a implementat un ciclu de spalare cu destinatie speciala.

Daca observati pe display-ul masinii de spalat, este indicat un ceas. Indesit Innex XWE81283XW este unul dintre modelele de masini de spalat care va permit sa stabiliti ora de incepere a unui program de spalare. Cu siguranta nu este una dintre cele mai importante functii, dar va pot spune si cazul in care utilitatea ii este apreciata. Unii utilizatori procedeaza in felul urmator. Dimineata, inainte de serviciu, incarca masina de spalat, pun detergent si seteaza ora 17:00 pentru inceperea spalarii. La 18:00 cand ajung acasa, hainele sunt pregatite pentru a fi scoase la uscat. Sunt dese cazurile in care putem spala niste haine doar dupa serviciu, dar atunci nu mai avem chef sa stam sa le intindem.

Concluzia este ca Indesit Innex XWE81283XW reprezinta o masina de spalat performanta, incapatoare si foarte economica, facand referire la consumul de curent. Pretul cu care se vinde in general, depaseste 1300 lei, dar aveti sansa de a o gasi la un pret redus. Depinde mult de stocuri si perioade.

Indesit Innex XWE81283XW

 

Specificatii

Caracteristici generale
 • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
 • Capacitate de incarcare (kg): 8
 • Clasa de eficienta energetica: A+++
Programe
 • Numar programe: 16
 • Programe:
 • Incaltaminte
 • Indepartare pete
 • Program Sport: Da
Functii si siguranta
 • Functii speciale:
 • Auto Clean
 • Tehnologie Push & Wash
Detalii tehnice
 • Consum mediu anual de apa (l): 11594
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 60.5
 • Volum tambur: 62 l
 • Material cuva: Poliplex
 • Material tambur: Inox
 • Culoare: Alb
 • Greutate (Kg): 75
Indesit Innex XWE81283XW, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++
Indesit Innex XWE81283XW - Review, pret redus si pareri obiective
9.1 Total Score
Performante superioare la un pret accesibil

Indesit Innex XWE81283XW - Review, pret redus si pareri obiective

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search