Indesit EWSD 61051 W EU, Masina de spalat rufe slim, 1000 rpm, 6 KG, Clasa A+, Alb

Indesit EWSD 61051 W EU este o masina de spalat cu multe programe de spalare, dar cu un nivel al parametrilor destul de scazut. Chiar daca nu este cea mai moderna si cea mai incapatoare masina de spalat, investitia merita, deoarece pretul de vanzare este unul destul de mic. Haideti sa vedem care sunt avantajele si dezavantajele pe care le detine Indesit EWSD 61051 W EU. Vom recomanda si cel mai mic pret.

Indesit EWSD 61051 W EU

 

Capacitatea de incarcare pe care Indesit EWSD 61051 W EU o poate spala intr-un program este de 6 kg. Este cea mai des intalnita cantitate, chiar daca nu se afla nici macar la media gamei. Ca si idee, masinile de spalat detin capacitati cuprinse intre 4 si 12 kg.

Viteza maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1000 rpm. As spune ca discutam despre o stoarcere decenta spre delicata. Nu ar fi stricat o intensitate superioara. Exista foarte multe masini de spalat care storc la 1200, 1400 rpm. La fel ca si in cazul modelului pe care il prezentam, acest parametru este reglabil, deci viteza se poate micsora. In fine, nu este un mare dezavantaj, deoarece, hainele vor trebui sa fie intinse la uscat.

Clasa energetica A+ in care este incadrata masina de spalat Indesit EWSD 61051 W EU, este o confirmare a faptului ca acest aparat consuma mai putin curent, in comparatie cu vechile generatii.

Indesit EWSD 61051 W EU programe si functii

In imaginea de mai sus este prezentat panoul de comenzi si functii.

Programele de spalare sunt numeroase si se pliaza pe cerintele fiecarui utilizator. Observam clasificarea lor in 3 rubrici: programe de uz zilnic, programe pentru speciale si partiale si programe dedicate unor anumite categorii.

Cele mai rapide programe sunt evidentiate in prima coloana si se desfoara pe parcursul a 20-59 minute.

Programul pentru incaltaminte este unul foarte eficient si rar intalnit la masinile de spalat. Nu se recomanda spalarea articolelor de incaltat la orice program de spalare, pentru ca exista riscul ca talpa sa se dezlipeasca. Programul special pentru incaltaminte, utilizeaza parametrii optimi pentru a proteja incaltamintea si pentru a o curata perfect.

Programul pentru camasi este alta surpriza oferita de Indesit EWSD 61051 W EU. Astfel, camasile vor fi curatate perfect, dar cu mare atentie, pentru ca tesatura sa nu se deterioreze, iar camasile sa nu se sifoneze.

Programul pentru articole sportive este un tip de spalare potrivit pentru hainele din poliester. Acestea nu vor fi spalate la o temperatura ridicata, pentru a nu fi afectate. Parametrii utilizati sunt ganditi perfect, pentru un nivel optim.

Designul masinii de spalat Indesit EWSD 61051 W EU este unul simplu. Pentru modificarea parametrilor producatorul a ales doua butoane rotative, renuntand la varianta cu display. Aceasta este mai practica si pe intelesul tuturor.

Extra Wash este un buton care activeaza o functie pentru spalare suplimentara.

Energy Saver este alt buton pentru functionarea masinii de spalat cu economie la energie.

Timerul se poate activa pentru amanarea unui programe de spalare. Aceasta functie este utila pentru momentele in care nu puteti astepta acasa, pana cand masina va termina de spalat. Stabiliti ora de pornire si cand ajungeti acasa, veti intinde hainele proaspat terminate de spalat.

Concluzia este ca Indesit EWSD 61051 W EU reprezinta o  masina de spalat destul de eficienta, dar nu foarte incapatoare. Detine multe programe de spalare, dintre care unele nu foarte des intalnite. Pretul cu care se vinde este chiar mic, dar justificat prin nivelul redus al parametrilor si al capacitatii de incarcare.

Indesit EWSD 61051 W EU

 

Specificatii

Caracteristici generale
 • Tip produs: Incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1000
 • Capacitate de incarcare (kg): 6
 • Clasa de eficienta energetica: A+
Programe
 • Numar programe: 16
 • Programe: Incaltaminte
 • Program lana: Da
Functii si siguranta
 • Functii speciale: Time Saver
 • Programare intarziata: Da
Detalii tehnice
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 42.4
 • Volum tambur: 40 l
 • Culoare: Alb
 • Greutate (Kg): 60
Indesit EWSD 61051 W EU

Indesit EWSD 61051 W EU, Masina de spalat rufe slim, 1000 rpm, 6 KG, Clasa A+, Alb
Indesit EWSD 61051 W EU review, pret si pareri
8.5 Total Score
Performante acceptabile la un pret foarte mic

Indesit EWSD 61051 W EU review, pret si pareri

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8
Economie
8
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search