Idei pentru amplasarea masinii de spalat rufe

In Romania, mai ales in cazul apartamentelor, spatiul din interior nu mai este foarte generos. Baile sunt din ce in ce mai mici, iar oamenii sunt nevoiti sa amplaseze masinile de spalat in alte incaperi. Evident, suntem conditionati de reteaua de canalizare, tevi, conducte trase prin pereti si asa mai departe. In mod normal, masina de spalat trebuie sa fie amplasata in baie, ca sa nu deranjeze nici daca face zgomot.

amplasare masina de spalat in baie masina de spalat langa chiuveta in baie masina de spalat in baie

In cele 3 imagini, se observa amplasarea perfecta a masinii de spalat, intr-un spatiu care nu ar putea fiĀ utilizat in alt scop mai eficient. Recomandarea noastra este sa nu acoperiti masina de spalat cu blat si sa nu o fixati. Asta ar fi un mijloc de precautie, in caz ca ceva se defecteaza in partea din spate.

In cazul in care nu este posibila amplasarea ei in baie, cautati sa o asezati in zone cu pardoseala din gresie. Daca vreodata se defecteaza si va curge apa, sa puteti remedia usor problema.

mascare masina spalat

In imaginea de mai sus, masca din lemn reprezinta o idee ingenioasa si estetica. In partea din stanga, langa masina de spalat, poate fi considerat un spatiu pentru depozitare.

masina de spalat cu incarcare verticala amplasata in bucatarie

Iata o idee pentru incadrarea masinii de spalat intr-o bucatarie foarte mica. Pentru a nu ocupa mult spatiu in laterale, a fost aleasa o masina de spalat cu incarcare verticala, de tip slim. Aceasta sugestie indica faptul ca masina de spalat poate fi amplasata oriunde, chiar si daca locuintele sunt foarte inghesuite.

Pentru casele spatioase, luati in calcul sa asezati masina de spalat si chiar uscatorul, in dressing. Astfel, va fi mai usor sa aranjati hainele pe umerase, sau in sertare, imediat ce au fost scoase din uscator.

masina de spalat in dressing

In cazul in care nu aveti posibilitatea sa uscati hainele in aer liber, in curte, sau pe balcon, luati in calcul ca exista si masini de spalat cu uscator. Sunt putin mai costisitoare, dar isi merita banii.

Speram ca acest articol sa va fie de folos si sa alegeti cel mai bun loc pentru pozitionarea masinii de spalat!

No Comments

Leave a reply

Search