Hotpoint-Ariston AQS73D29, Masina de spalat rufe SLIM, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Hotpoint-Ariston AQS73D29, Masina de spalat rufe SLIM, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Hotpoint-Ariston AQS73D29 este o masina de spalat slim, dar destul de incapatoare. Este foarte economica, moderna in tehnologii si cu performante remarcabile in eliminarea petelor si protejarea tesaturilor.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Hotpoint-Ariston AQS73D29 este o masina de spalat cu incarcare frontala. Detine o capacitate de incarcare de 7 kg. Practic, se potriveste pentru o locuinta cu 2-3 persoane.

Producatorul recomanda sa nu depasiti cele 7 kg de haine introduse la un singur program, pentru a obtine rezultate foarte bune. Nu inseamna ca trebuie sa cantariti hainele, dar este bine sa nu umpleti cuva pana la refuz.

Desi este o masina destul de incapatoare, a fost inclusa in categoria slim; adica dimensiunile sale sunt reduse si anume 44.6 x 59.5 x 85 cm (adancime x latime x inaltime).

Turatia maxima este de 1200 rpm si se atinge in momentul stoarcerii. Vorbim despre un nivel suficient de ridicat pentru a stoarce hainele foarte bine.

Fiind incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, este o garantie a faptului ca genereaza un consum de energie redus. Practic aceasta masina consuma cu 45 % mai putin curent fata de o masina de spalat din clasa A+.

 

Sa discutam putin despre tehnologii.

Aqualtis este o generatie de masini de spalat prietenoase cu mediu, atente cu hainele, curatandu-le bine, dar protejand textura. Functioneaza cu un consum redus de curent si ocupa mai putin spatiu.

Ciclurile Eco sunt optiunile de spalare pentru mai multe programe, folosind apa la o temperatura scazuta si economisind 50% din energie. Spalarea este eficienta si scutiti energie, implicit bani.

Antialergic este un tip de spalare foarte util pentru persoanele alergice la acarieni. Foloseste apa la o temperatura ridicata si clateste foarte bine tesaturile. Elimina astfel mare parte dintre alergenii care irita pielea, dar si murdaria bine fixata. Aceste rezultate au fost masurate si analizate, iar in urma lor, produsele Hotpoint au obtinut aprobarea fundatiei de alergologie Allergy UK. Garanteaza reducerea prafului si polenului.

Woolmark Platinum Care este un certificat obtinut de masinile de spalat care pot spala cu grija si pot pastra tesaturile catifelate. Pe scurt, aceasta masina de spalat nu afecteaza tesaturile si functioneaza ca o spalarea manuala.

 

 

Cum functioneaza Hotpoint-Ariston AQS73D29?

Imaginea de mai sus reprezinta partea frontal superioara a masinii de spalat. Este zona cu butoane la care veti umbla pentru pornirea unui program de spalare.

Observati ca este vorba de o interfata usor atipica, in comparatie cu ce am fost obisnuiti. In partea stanga este un buton rotativ cu ajutorul caruia veti alege programul de spalare. In centru este un display, in conjurat de cateva butoane ce ajuta la setarea unor functii complementare si modificarea unor parametrii, precum temperatura apei, turatia in momentul stoarcerii. In partea dreapta se afla alte butoane aferente unor functii utile, precum blocarea butoanelor in timpul spalarii, functionarea in modul Eco, sau inceperea unui program.

Cuva detergentilor se afla in spatele acestui panou de comenzi. Pentru a intelege mai bine, va invit sa urmariti acest clip.

Mai multe detalii despre utilizarea si functionarea masinii de spalat, puteti gasi in acest manual de utilizare.

 

Programe de spalat

 

Am atasat mai sus o lista cu toate programele de spalare si specificatiile acestora. Mi se par foarte bine structurate, diversificate si eficiente in eliminarea petelor de pe toate tipurile de material

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Hotpoint-Ariston AQS73D29 este o masina de spalat slim, dar destul de incapatoare. Este foarte economica si spala bine toate tipurile de haine. Este moderna, dar usor de utilizat. Se vinde cu un pret mediu, care confirma performantele.

Hotpoint-Ariston AQS73D29

 

Specificatii

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie   173 kWh
Consum de putere – program standard   1 kWh
Consum mediu anual de apa   10428 l
Eficienta energetica   Clasa A+++
Eficienta energetica centrifugare   Clasa B
Eficienta energetica spalare   Clasa A

DIMENSIUNI

Adancime   44.6 cm
Latime   59.5 cm
Inaltime   85 cm
Greutate   63.1 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare   Standard
Tip masina de spalat   Standard
Slim   Da
Tip incarcare   Frontala
Marime familie   3 membri
Capacitate de incarcare   7 Kg
Viteza maxima centrifugare   1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare   76 dB
Nivel zgomot spalare   56 dB
Material cuva   Poliplex
Tip deschidere hublou   Dreapta
Tip panou de comanda   Digital
Culoare   Alb

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii   Ecran LCD, Consum redus de energie, Temperatura, Etapa spalare, Antialergic, Reglare consum, Protectie impotriva inundatiilor, Anti-pete
Functii de siguranta   Blocare instantanee usa
Tehnologii   Child Lock, Woolmark, Platinum Care, ECO, Eco Tech

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare   Lana, Mixt, Bumbac, Delicate, Colorat,e Camasi, Stoarcere + Evacuare, Culori inchise
Numar programe spalare   17
Durata program rapid   30 min
Dispensere   Balsam Detergent
Hotpoint-Ariston AQS73D29, Masina de spalat rufe SLIM, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb
9.6 Total Score
Masina de spalar performanta, eficienta si foarte economica

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
9
No Comments

Leave a reply

Search