Heinner HWM-5080E, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb

Heinner HWM-5080E, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb

Heinner HWM-5080E este cea mai ieftina masina de spalat rufe automata, la momentul actual. Este un aparat de mici dimensiuni, potrivit pentru locuinte in care traiesc maximum 2 persoane.

In acest review vom prezenta toate detaliile pentru a va da seama daca este masina de spalat pe care o doriti. In sectiunea de comentarii, poti citi pareri de la clienti, dar iti poti expune si opinia despre produs.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Heinner HWM-5080E este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala. Poate spala 5 kg de haine intr-un singur ciclu. Asta inseamna ca este una dintre cele mai mici masini de spalat automate.

Turatia maxima exercitata in timpul stoarcerii va fi de 800 rpm. Este un nivel suficient de mare pentru cele 5 kg de haine. La finalul programului de spalare, articolele vor fi bine stoarse si se vor usca mai repede.

Nu este cea mai economica masina de spalat rufe. Acest aspect este dovedit prin incadrarea aparatului in clasa energetica A+. Este adevarat faptul ca nu consumul de energie este cel mai important factor pe care il cautam la masinile de spalat. Important este cat de bine spala hainele.

Heinner HWM-5080E este una dintre cele mai simple masini de spalat rufe. Detine putine butoane si nu trebuie sa faceti multe setari inainte de inceperea unui program.

Pe langa alegerea programului de spalare, mai puteti selecta si temperatura apei utilizate.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Heinner HWM-5080E detine putine programe de spalare. In total sunt 8 si anume:

  • Bumbac,
  • Bumbac Eco,
  • Sintetice,
  • Lana, casmir,
  • Delicate,
  • Rapid 15′,
  • Centrifugare,
  • Autocuratare.

Aceste programe asigura strictul necesar de care am avea nevoie. Un program Baby Care si unul pentru spalarea incaltamintei, ar fi fost de folos, dar cred ca ne putem rezuma si la cele de mai sus.

Concluzie

Heinner HWM-5080E este o masina de spalat foarte buna pentru anumite cazuri. Atunci cand va doriti un aparat ieftin, care sa ofere strictul necesar, Heinner HWM-5080E se conformeaza foarte bine acestor cerinte.

Este o masina de spalat cu un mod de utilizare pe intelesul tuturor. E de luat in calcul pentru o casa in care locuiesc varstnici. Nu este super tehnologizata, deci nici nu are ce sa se defecteze.

Se vinde la un pret mic si beneficiaza de o reducere semnificativa.

Heinner HWM-5080E

Heinner HWM-5080E review, pret, pareri, opinii, promotii

Heinner HWM-5080E, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb
8.4 Total Score
Masina de spalat ieftina, de mici dimensiuni

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
7.5
Economie
8.5
Capacitate
7.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search