Cea mai buna masina de spalat haine

Cea mai buna masina de spalat haine este Samsung Crystal Blue WW10H9600EW.

Facand o comparatie intre acest model si toate celelalte de pe piata, observam ca este in avantaj din toate punctele de vedere.

Noi i-am facut un review amanuntit si am dezbatut subiectele: capacitate, eficienta, economie, programe/functii si raport calitate/pret.

 

La toate capitolele a obtinut punctajul maxim deoarece producatorul a dorit sa realizeze un produs de ultima generatie, cu aptitudini superioare.

Concret, Samsung Crystal Blue WW10H9600EW este o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de 10 kg. In conditiile in care majoritatea masinilor de spalat nu depasesc 7 kg, intelegeti exact despre ce discutam.

Consumul de energie este mai mic cu 50 % in comparatie cu o masina de spalat din clasa A+. Samsung Crystal Blue WW10H9600EW a fost incadrata in clasa energetica A+++, acesta fiind cel mai economic nivel.

Cand toate masinile de spalat ating o viteza maxima la stoarcere de 1400 rpm, modelul pe care noi il descriem ajunge la 1600 rpm.

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW

 

 

Modul de functionare al acestei masini de spalat Samsung Crystal Blue WW10H9600EW, este impresionant.

Interfata ei detine un touch screen si doua butoane (pornire/oprire si start/pauza). Ecranul masinii de spalat este comparabil cu al unui smartphone. Modul de lucru este identic cu al unui telefon Samsung. Deruland stanga/dreapta, puteti alege unul dintre programele automate, dar le puteti modifica si anumiti parametri.

Exista si posibilitatea sa apasati pe o iconita si sa apara lista cu toate programele disponibile. Daca aveti o anumita preferinta, o salvati ca favorita, iar data viitoare va aparea in prima pozitie.

 

Iata si un clip din care veti intelege perfect de ce Samsung Crystal Blue WW10H9600EW este considerata cea mai buna masina de spalat haine.

 

In momentul in care am realizat acest review, cel mai bun pret al masinii de spalat Samsung Crystal Blue WW10H9600EW era oferit de catre eMag. Vedeti cel mai mic pret actualizat.

Review si pareri suplimentare – Samsung Crystal Blue WW10H9600EW

 

 

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW

No Comments

Leave a reply

Search