Bosch SMV46GX01E – Pareri si Pret masina de spalat vase performanta, 12 seturi, 6 programe

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E, 12 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

 

Bosch SMV46GX01E este o mașină de spălat vase pe care te poți baza în fiecare zi, sau când ai mulți invitați. E încăpătoare și performantă, adică fix ce aveți nevoie.

În acest review vom detalia toate avantajele și dezavantajele mașinii de spalat. În plus, vom recomanda și o sursă bună de preț, cu posibilitate de extindere a garanției.

 

Vă doriţi ca grămezile de vase nespălate şi respingătoare să dispară dintr-un „foc” din bucătăria dumneavoastră? Doriţi să vă protejaţi pielea de detergentul de spălat vase, mai ales în contextul epidemiologic actual, în care mâinile sunt igienizate abuziv? Doamnelor, doriţi să vă păstraţi manichiura o perioadă de timp mai îndelungată? Lista de întrebări poate continua.

Răspunsul la aceste întrebări vă este oferit de maşina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV46GX01E.

 

Ce avantaje vă poate oferi maşina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV46GX01E?

În primul rând, programul pre-selectat porneşte la momentul dorit. Adică puteţi programa maşina să înceapă programul selectat la o anumită oră fie în timpul zilei, în timpul orelor de lucru sau în timpul nopţii.

 

În al doilea rând, maşina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV46GX01E beneficiază de un spot led cu lumină roşie ce va fi proiectat pe podea. Vă informează dacă mașina mai funcţionează sau nu, nefiind nevoie să vă deplasaţi în proximitatea maşinii pentru a verifica.

 

În al treilea rând, cu ajutorul opţiunii VarioSpeed Plus puteţi câştiga timp util pentru a spăla şi usca vasele. Astfel, deşi durata programului este redusă cu până la 66%, eficienţa de spălare este păstrată. Această opţiune este potrivită pentru momentele în care aveţi nevoie de vase curate într-un timp scurt, cum ar fi petreceri, reuniuni familiale, etc.

 

În al patrulea rând, AquaSensor reglează utilizarea apei în funcţie de tipul şi gradul de murdărie al vaselor, deci consumul excesiv de apă nu trebuie să constituie un motiv de îngrijorare pentru gospodăria dumneavoastră.

 

Nu în ultimul rând, programul Glass 400 curăţă delicat paharele, chiar şi pe cele din cristal de calitate superioară, asigurând uscarea optimă şi obţinerea unui aspect strălucitor, astfel încât atât dumneavoastră cât şi oaspeţii dumneavoastră veţi putea savura băutura preferată într-un pahar impecabil şi strălucitor.

 

Caracteristici tehnice

Trebuie amintite şi caracteristicile tehnice ale maşinii de spălat, şi anume: capacitatea de încărcare este de 12 seturi, beneficiază de 6 programe, având o putere de 2400 W.

Trebuie menţionat şi consumul, respectiv: consumul anual energie este de 258 kWh, consumul de energie/ciclu de spalare este de 0.9 kWh, consumul mediu anual de apa este de 2660 l, consumul de apa/ciclu de spalare este de 9.5 l.

Încăpătoare, silenţioasă, economică, maşina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV46GX01E este un „must” în bucătăria dumneavoastră.

 

 

Programe de spălare

Bosch SMV46GX01E deține 6 programe de spălare, adică fix ce ai nevoie. Acestea sunt următoarele.

  • Intensiv,
  • Auto,
  • Eco,
  • Sticlă/pahare,
  • 1 oră,
  • Prespălare.

Bosch SMV46GX01E programe de spalare

Toate detaliile despre programele de spălare sunt detaliate in tabelul de mai sus.

 

 

Se vinde la un preț mai ridicat în concordanță cu performanțele pe care le oferă.

Bosch SMV46GX01E

 

Citeste: masina de spalat vase – cea mai buna investitie pe care am facut-o anul acesta.

 

Manual de utilizare Bosch SMV46GX01E

 

Specificații

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Incorporabil
Tip Complet incorporabila
Capacitate incarcare 12 seturi
Numar programe 6
Trepte temperatura 5
Putere 2400 W
Material cuva Plastic
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Integrat

 

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Delicat Prespalare Economic Auto Intensiv
Functii Protectie impotriva inundatiilor Indicator timp ramas Functionare silentioasa Indicator sare Filtru autocuratare Cos superior ajustabil Cos pentru tacamuri
Pornire programabila 24 h

 

ENERGIE & PERFORMANTA

Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 46 dB
Consum anual energie 258 kWh
Consum de energie/ciclu de spalare 0.9 kWh
Consum mediu anual de apa 2660 l
Consum de apa/ciclu de spalare 9.5 l

 

DIMENSIUNI

Inaltime 81.5 cm
Latime 59.8 cm
Adancime 55 cm
Lungime furtun 1.65 m 1.9 m
Lungime cablu 1.75 m
Greutate 35.077 Kg

 

1 Comment
  1. Reply Cosmin Dumitru May 11, 2020 at 7:32 am

    Suntem o familie cu 4 persoane si masina asta e perfecta pentru noi. Nu suntem nevoiti sa spalam zilnic, deci sunt super multumit.

Leave a reply

Search