Beko WTV8734XS0, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Beko WTV8734XS0, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Beko WTV8734XS0 este o masina de spalat rufe, performanta si foarte incapatoare. Este eficienta pentru ca detine o varietate de programe de spalare, dar este si economica, in acelasi timp.

Beko WTV8734XS0

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko WTV8734XS0 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Producatorul recomanda sa nu introduceti mai mult de 8 kg de rufe, la un ciclu de spalare. Capacitatea cuvei este foarte generoasa, dar daca introduceti prea multe haine, exista riscul ca acestea sa nu fie bine clatite.

Tinand cont ca masinile de spalat rufe detin capacitati de incarcare cuprinse intre 4 si 12 kg, Beko WTV8734XS0 se situeaza la jumatate. Dar nu foarte multi oameni detin o masina de spalat atat de incapatoare.

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 84 x 60 x 54 (Inaltime x Latime x Adancime cm). O prima concluzie ar fi ca masina de spalat este potrivita pentru casele in care locuiesc mai multe persoane, unde exista o baie mai generoasa. In comparatie cu masinile de spalat slim, aceasta are o adancime cu 10 cm mai mare.

Despre stoarcere avem numai cuvinte de lauda. Beko WTV8734XS0 este o masina incapatoare, in care pot fi introduse multe haine. Tocmai din acest motiv, nivelul maxim al stoarcerii este de 1400 rpm. Vorbim despre cea mai avansata intensitate de stoarcere a hainelor, pe care o poate exercita o masina de spalat rufe.

Beko WTV8734XS0 este una dintre cele mai economice masini de spalat rufe. Aceasta afirmatie este dovedita prin incadrarea masinii de spalat in cea mai eficienta clasa energetica – A+++.

Datorita tehnologiei Silent Tech si a motorului ProSmart Inverter, masina de spalat este foarte silentioasa. Nu trepideaza si nici nu face zgomot.

AquaFusion este o tehnologie patentata de catre producatorul Beko. Rolul sau este de a economisi resurse (apa, energie si detergent) in timp ce obtine rezultate foarte bune la spalare.

AquaWave se refera la forma speciala a cuvei, care la rotire formeaza niste mici valuri ce ofera randament mai bun in spalarea hainelor. Este o tehnologie care faciliteaza patrunderea in tesatura a apei cu detergent.

 

Cum functioneaza masina de spalat Beko WTV8734XS0?

Beko WTV8734XS0 programe si functii

Beko WTV8734XS0 este o masina de spalat moderna. Panoul de comenzi mi se pare foarte explicit. Vedeti ca in jurul selectorului de programe este mentionat fiecare tip de spalare atat sub forma de simbol, cat si cu denumirea aferenta. Cand invartiti butonul, se aprinde un led in dreptul fiecarui program. Rotiti-l pana ajungeti la programul dorit.

In partea dreapta este acel display, inconjurat de cateva butoane, care va ajuta sa schimbati temperatura apei utilizate, nivelul de stoarcere, sau sa stabiliti ora de pornire a unui program. De asemenea este afisat si timpul ramas pana la finalizarea programului.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Voi prezenta mai jos lista cu programele de spalat ale masinii Beko WTV8734XS0.

tabel programe

De observat este ca exista programe de spalare pentru toate tipurile de material. Este disponibil si programul Baby Protect, care ii intereseaza foarte mult pe parinti. Delicate este un program pentru spalarea articolelor sensibile la temperaturi ridicate, cum ar fi matasea, perdelele. Pentru mai multe detalii puteti consulta acest manual de utilizare Beko WTV8734XS0.

Parere personala

Beko WTV8734XS0 este o masina de spalat foarte performanta, incapatoare si economica. Se adreseaza clientilor cu standarde ridicate. Este potrivita pentru o casa in care locuiesc mai multe persoane. Foarte interesant este ca se vinde cu un pret neasteptat de mic. Sau hai sa-i zicem cu un pret bun. Pretul va mai oscila pe parcursul anului, dar in perioada de promotii este chiar potrivit.

Beko WTV8734XS0

Beko WTV8734XS0 review, pret, pareri, opinii, promotii.

Beko WTV8734XS0, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb
9.8 Total Score
Masina de spalat eficienta, moderna, foarte incapatoare si economica.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

4 Comments
 1. Reply Nicolae F January 7, 2019 at 9:11 pm

  Am gasit o la pret mai bun la emag si am luat o. Verificasem si la Altex dar era mai scump. Sunt multumit ca spala bine, destul de rapid si stoarce bine.

 2. Reply Costin February 2, 2019 at 5:19 pm

  wtv8734xs0 e perfecta pentru o familie cu 2 copii. Va spun sincer

 3. Reply Laurentiu M March 1, 2019 at 2:23 pm

  Beko wtv8734xs0 e incapatoare, are multe programe si destul de silentioasa . Mi se pare ok pentru pretul la care am luat o

 4. Reply Razvan p March 7, 2019 at 10:24 am

  Am ales Beko wtv8734xs0 prin comparatie cu o masina de la Samsung. Mi s a parut mai potrivita Beko pentru ca desi erau la pret asemanator, asta era mai incapatoare .

Leave a reply

Search