Beko WKB51032PTY, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Functie Pet, Alb

Beko WKB51032PTY

(Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Functie Pet, Alb)

Beko WKB51032PTY este o masina de spalat moderna, eficienta si destul de simpla. Detine un numar mic de programe de spalare si nu este nici prea incapatoare. Vom detalia toate performantele sale, in acest review si vom indruma catre un pret mic. In sectiunea de comentarii, asteptam sa ne expuneti o parere, daca ati testat aparatul.

Beko WKB51032PTY

 

Specificatii, functii si tehnologie

Beko WKB51032PTY este o masina de spalat cu incarcare frontala. Este una dintre masinile de spalat rufe, Slim, cu o capacitate de spalare destul de mica. Obtine rezultate foarte bune, daca introduceti maxim 5 kg de haine, la un ciclu de spalare. Este o masina de spalat perfecta pentru a fi amplasata intr-o garsoniera, sau intr-o casa in care nu locuiesc foarte multe persoane.

Turatia maxima atinsa in timpul stoarcerii este de 1000 rpm. La aceasta intensitate, hainele sunt stoarse destul de bine. Exista masini de spalat cu turatii de 1200, 1400 rpm, dar si masini de 800 rpm.

Este o masina de spalat destul de economica, iar acest lucru este confirmat de incadrarea sa in clasa energetica A++.

Beko WKB51032PTY este o masina de spalat pentru posesorii de animale de companie. Ideea este ca are o optiune pentru eliminarea parului de animale de pe haine. Din acest punct de vedere, este o masina de spalat utila si pentru casele in care locuiesc copii.

beko-wkb51032pty-programe-si-functii

In imaginea anterioara este prezentata zona frontala superioara a masinii de spalat. Aici trebuie sa “umblati” pentru a stabili modul de spalare. Este o masina de spalat usor de interpretat. Se observa in centru butonul rotativ cu care veti alege programele de spalare. Aceste programe sunt prezentate sub forma de simbol. Daca nu sunteti familiarizati cu ele, va lamuriti din manualul de utilizare.

In partea dreapta se afla un display LED si cateva butoane intuitive. De aici puteti seta temperatura apei, turatia la stoarcere, timpul de pornire al unui program de spalare, detalii despre clatire suplimentara si alte specificatii.

Exista si functii auxiliare pe care masina de spalat este pregatita sa le execute. Acestea ar fi prespalarea, spalare rapida, clatire suplimentara, anti sifonare, fara clatire, indepartarea parului de animale, blocare pentru copii (sa nu poata modifica vreo functie, in timp ce masina de spalat lucreaza).

 

Opinii despre programele de spalare

Beko WKB51032PTY detine 11 programe de spalare, bine diversificate, care obtin rezultate foarte bune pentru toate tipurile de haine si materiale.

Exista programe pentru bumbac, bumbac eco, sintetice, lana/casmir. In afara de acestea mai sunt si altele foarte utile, cum ar fi…

Baby Care, un program foarte important pentru hainele bebelusilor. Stici ca cei mici au pielea foarte sensibila si nu orice masina de spalat poate clati hainele perfect. Tocmai pentru acest lucru a fost inventat programul; pentru a clati hainele foarte bine. Nu va ramane nicio urma de detergent impregnata in material.

Spalare manuala este un program perfect pentru hainele delicate si mai ales pentru incaltaminte. In general, daca spalati tenisii la orice program, exista riscul sa se dezlipeasca talpa, daca temperatura apei este prea ridicata, sau daca turatia este foarte puternica. Acest program va scapa de griji.

 

Concluzia este ca Beko WKB51032PTY reprezinta o masina de spalat Slim, pe care o puteti incadra cu usurinta in spatiile inguste. Detine suficiente programe pentru a rezolva toate problemele intampinate. Nu este cea mai incapatoare masina, dar are avantajul unui pret mic. Este o masina economica, in acest scop, fiind dotata cu mai multe sisteme. Este silentioasa si detine un sistem de echilibrare al balansului.

Beko WKB51032PTY

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Slim   Da
Tip afisaj   LCD
Viteza de centrifugare (rpm)   1000
Capacitate de incarcare (kg)   5
Clasa de eficienta energetica   A++

PROGRAME

Numar programe   11
Program prespalare   Da
Programe   Daily Express, Dark Care, Baby Protect, Clatire, Stoarcere + Evacuare, Express
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program Mix   Da
Program spalare manuala   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Functia PET Hair Removal, Sistem automat de reglare a consumului de apa, Sistem electronic de control al balansului, Sistem control exces apa
Selector centrifugare   Da
Informatii display   Timp ramas
Programare intarziata   Da
Altele   Dispozitiv pentru detergent lichid, Blocare butoane in timpul functionarii

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   77
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   59
Dimensiuni (IxLxA cm)   84 x 60 x 41.5
Deschidere hublou (grade)   155
Culoare   Alb

Beko WKB51032PTY review, pret, pareri, opinii

Beko WKB51032PTY, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Functie Pet, Alb
Beko WKB51032PTY pret, review, pareri, opinii
8.9 Total Score
Performante superioare pentru o masina de spalat ieftina si de mici dimensiuni

Beko WKB51032PTY pret, review, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9.5
Capacitate
7
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search