Beko DTC36610W, Masina de spalat vase, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm, Alb

Beko DTC36610W, Masina de spalat vase, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm, Alb

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase compacta, perfecta pentru locuinte mici in care nu locuiesc multe persoane. Se potriveste foarte bine in bucatariile nespatioase, pentru ca ocupa jumatate din spatiul unei masini de spalat de capacitate mare. In acest review vom prezenta toate aspectele sale, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele masinii de spalat.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase de capacitate mica. Poate spala intr-un singur ciclu, 6 seturi de vase si tacamuri. Mai exact, tot ce utilizeaza 6 persoane la o masa, puteti spala intr-o singura runda.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 43.8 x 55 x 50 (Inaltime x Latime x Adancime) cm. Este putin mai mare decat un cuptor cu microunde.

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase independenta, pe care o puteti amplasat oriunde. Exteriorul este creat astfel incat sa nu fiti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Trebuie doar sa ii gasiti un loc in apropierea unei scurgeri, pentru a evacua apa utilizata.

Beko DTC36610W este o masina de spalat moderna, care afisaza timpul ramas pana la finalizarea spalarii si va permite si sa amanati momentul inceperii unui program de spalare.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Beko DTC36610W detine 6 programe de spalare diversificate, ce au o eficienta maxima in curatarea tuturor tipurilor de vase si tacamuri.

Din lista programelor fac parte urmatoarele:

 • Intensiv,
 • Bio/Eco,
 • Glass Care 40 °C,
 • Normal,
 • Program rapid,
 • Program spalare 90 minute.

Pe scurt, se vor spala cu brio, vasele rezistente pe care s-a ars mancarea, vasele cu un grad mediu de murdarie si paharele din sticla sau cristal. Apoi mai exista programe care functioneaza economic sau programe ce se intind pe un timp stabilit.

 

Concluzie

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase compacta, potrivita pentru casele in care nu locuiesc multi oameni. Isi gaseste locul foarte bine in bucatariile nespatioase. Mi se pare ca se vinde cu un pret cam mare, dar brand-ul si calitatea aparatului isi pune amprenta. In campanie de promotii, cu siguranta sunt reduceri bune.

 

* Citeste si articolul: masina de spalat vase – cea mai buna investitie pe care am facut-o anul acesta. Am prezentat foarte clar care au fost castigurile.

Beko DTC36610W review, pret, pareri, opinii, promotii

4 Comments
 1. Reply razvan 145 April 27, 2020 at 7:23 pm

  Pentru un cuplu e perfecta.

 2. Reply tudor cdr April 28, 2020 at 3:02 pm

  Cea mai buna masina de spalat vase calitate pret

 3. Reply stirosu aurel April 29, 2020 at 7:55 am

  Eu spal toate tipurile de vase la programul de 90 min. nu mi mai bat capul.

 4. Reply Laurentiu DM May 8, 2020 at 8:56 am

  Singura masina care mi-a incaput in spatiul liber din bucatarie. Oare or mai fi si alte modele?

Leave a reply

Search