Beko DFS05011W, Masina de spalat vase, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Beko DFS05011W

(Masina de spalat vase, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb)

Beko DFS05011W este o masina de spalat vase, foarte ieftina, mai ales in aceasta perioada. Performantele sale sunt mediocre, iar capacitatea de spalare se afla undeva pe la jumatatea gamei. Vom detalia toate aspectele in acest review si vom indruma catre cel mai mic pret. Daca ati testat aparatul, asteptam o parere in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

 

Beko DFS05011W este o masina de spalat vase, cu o capacitate medie de spalare. Intr-un singur ciclu, puteti introduce 10 seturi de vase si tacamuri. Practic, dupa o petrecere mai restransa, toate vasele pot fi spalate de catre masina de spalat, in acelasi timp.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat vase sunt 85 x 44.8 x 60 (IxLxA) cm. Acestea va sunt necesare atunci cand dati comanda de mobilier pentru bucatarie. Nefiind o masina de spalat incorporabila, nu este obligatoriu sa o incadrati in corpul mobilierului. O puteti amplasa in orice loc in care poate fi conectata la apa si la o scurgere.

Beko DFS05011W va permite sa amanati programul de spalare, cu 3, 6 sau 9 ore, in cazul in care doriti sa fiti acasa atunci cand vasele sunt terminate de spalat.

Daca nu ati strans foarte multe vase, puteti opta pentru incarcare la jumatate. Asezati toate vasele pe un singur raft, in interiorul masinii, iar aceasta va utiliza o cantitate mica de apa si curent.

Masina de spalat detine un senzor inteligent care detecteaza nivelul de murdarie al vaselor si in functie de acesta, regleaza consumul de apa, curent si implicit timpul de spalare.

Informatii despre programele de spalare

Beko DFS05011W este o masina de spalat vase, dotata cu 5 programe de spalare. Nu sunt foarte multe, dar diversitatea lor reuseste sa obtina rezultate bune pentru toate tipurile de vase.

Eco 50°C este cel mai economic program de spalare, din punct de vedere al consumului de apa si curent. Este un program potrivit pentru toate vasele, chiar si pentru cele sensibile, pentru ca temperatura apei nu este foarte ridicata.

Intensive 70°C este un program destinat doar vaselor rezistente cu un grad avansat de murdarie. Este vorba de oale, tigai si cratite, cu resturi arse.

Clean&Shine [Daily 65] este un program pentru spalarea vaselor si tacamurilor cu un grad mediu de murdarie.

Quick&Clean este un program care dureaza doar 58 minute si ofera rezultate perfecte pentru o cantitate de 6-8 seturi de vase si tacamuri.

Mini 30’ este cel mai scurt program de spalare. Spala foarte bine vasele necesare pentru 4 persoane. Este un program de familie, daca putem sa-i spunem asa.

 

Concluzia este ca Beko DFS05011W reprezinta o masina de spalat vase, foarte ieftina, dar cu performante de nivel mediu. Nu detine un program de prespalare, sau unul de spalat doar paharele de sticla. Este o masina de spalat care poate fi gasita uneori si la un pret mai mic de 1000 lei.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   10
Clasa de eficienta energetica   A+
Numar de programe   5
Tip afisaj   LED
Clasa de eficienta la spalare   A
Clasa de eficienta la uscare   A
Control   Mecanic

PROGRAME SI OPTIUNI

Program intensiv   70°C
Program Bio/Eco   50°C
Altele   Clean & Shine, Quick & Clean, Mini 30°C

SENZORI

Nivele de temperatura   5
Alte tehnologii   3 nivele de pulverizare, Sistem uscare: Hot air drying, Indicator clatire suplimentara, Senzor detectare automata grad murdarie, Sistem control exces apa

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata   Da
Indicator sare   Da

ACCESORII

Cos tacamuri   Da
Compartiment sare   Da

CONSUM

Consum anual de apa   3640 l
Consum de apa (l/ciclu)   13
Consum de energie (kW/ciclu de spalare)   0.83
Consum anual de energie   237 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   45
Nivel de zgomot dB(A)   49
Dimensiuni (IxLxA) cm   85 x 44.8 x 60
Culoare   Alb

Manual de utilizare Beko DFS05011W

Beko DFS05011W review, pret, pareri, opinii

Beko DFS05011W, Masina de spalat vase, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb
Beko DFS05011W pret, review, pareri, opinii
8.6 Total Score
Masina de spalat vase, foarte ieftina si destul de incapatoare

Beko DFS05011W pret, review, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8
Economie
8
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search