Beko DFN28320W, Masina de spalat vase, 13 seturi, 8 programe, Afisaj LCD, Clasa A++, 59.8 cm, Alb

Beko DFN28320W

(Masina de spalat vase, 13 seturi, 8 programe, Afisaj LCD, Clasa A++, 59.8 cm, Alb)

Beko DFN28320W este o masina de spalat vase, foarte eficienta in curatarea tuturor tipurilor de vase si tacamuri. Este foarte incapatoare si detine multe programe de spalare, diversificate, pregatite sa ofere rezultatele dorite. Veti afla toate aspectele din acest review, unde vom indruma si spre un pret bun. Daca ati testat aceasta masina de spalat vase, asteptam sa ne expuneti o parere, in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Beko DFN28320W

Masina de spalat vase, foarte incapatoare si cu o eficienta remarcabila, datorita unei diversitati a programelor de spalare.

 

Beko DFN28320W este o masina de spalat vase, foarte incapatoare. Va permite sa introduceti 13 seturi de vase si tacamuri, in acelasi timp. Prima concluzie ar fi ca dupa orice petrecere, nu mai sunteti nevoiti sa petreceti minim 30 minute in jurul chiuvetei.

Exista si optiunea de incarcare la jumatate, in cazul in care nu aveti foarte multe vase de spalat.

Beko DFN28320W este o masina de spalat economica. Fiind incadrata in clasa energetica A++, consuma cu aproximativ 25% mai putin curent, in comparatie cu un aparat similar din clasa A+.

Daca sunteti plecati de acasa si va doriti sa scoateti vasele, imediat ce se termina un program de spalare, aveti posibilitatea de a amana inceputul spalarii. Puteti alege o amanare intre 1 si 24 de ore.

Informatii despre programele de spalare

Beko DFN28320W detine un numar de 9 programe, toate avand o eficienta sporita.

Incepem prezentarea cu un program numit InnerClean. Este un program care se recomanda a fi utilizat la fiecare 2 luni, fara incarcatura. Este util pentru curatarea masinii de spalat si are rol in mentinerea igienei.

Eco este cel mai economic program, recomandat pentru utilizarea zilnica. Este util pentru curatarea vaselor cu grad mediu de murdarie. Dureaza 202 minute si utilizeaza 10 litri de apa la o temperatura de 50°C.

Auto este un program care detecteaza nivelul de murdarie al vaselor. In functie de acest lucru, stabileste cantitate de apa si temperatura optima pentru curatarea vaselor. Este un program perfect pentru toate tipurile de vase. Dureaza 110-200 minute si utilizeaza 10,2 – 14,4 litri de apa, la temperaturi de 40 – 65 °C.

AquaFlex este un program potrivit pentru spalarea in acelasi timp, a tuturor tipurilor de vase, inclusiv cele din plastic. In cosul superior puteti aseza vasele si paharele din sticla, iar in cel inferior, cratite, tigai si oale. Programul va spala diferentiat. Dureaza 189 minute si utilizeaza 18,6 litri de apa.

Intensiv este un program perfect pentru spalarea vaselor rezistente, foarte murdare. Este vorba despre oale, cratite si tigai, cu acel tip de mancare arsa, puternic fixata pe suprafata. Programul dureaza 156 minute si utilizeaza 16,2 litri de apa, la o temperatura ridicata de 70°C.

Repede si curat este un program pentru spalare zilnica a vaselor rezistente la temperaturi ridicate, cu un nivel mediu de murdarie. Dureaza 58 minute si utilizeaza 10,2 litri de apa, la o temperatura de 70°C.

GlassCare este un program cu rezultate perfecte in spalarea obiectelor din sticla, sau cristal. Curata foarte bine si menajeaza articolele. Dureaza 102 minute, utilizeaza 13 litri de apa, la o temperatura de 40°C.

Mini 30′ este cel mai scurt program si se recomanda a fi utilizat in spalarea vaselor cu un grad mic de murdarie. Dureaza 30 minute si utilizeaza 10,4 litri de apa, la o temperatura de 35°C.

Prespalarea este un program care are rol de inmuiere a murdariei de pe vasele ce urmeaza a fi introduse la un program complet. Dureaza doar 15 minute si utilizeaza 4 litri de apa rece.

Toate programele, cu exceptia Mini 30′ si Prespalare, asigura uscarea finala a vaselor. 

Manual de utilizare – Beko DFN28320W

Concluzia este ca Beko DFN28320W reprezinta o masina de spalat foarte performanta si incapatoare. Detine multe programe de spalare, care au rol in curatarea perfecta a tuturor tipurilor de vase. Se vinde cu un pret foarte bun, iar pentru o investitie accesibila multor familii, puteti salva timp pretios, dupa fiecare intalnire cu prietenii. Nu mai stati deasupra chiuvetei de fiecare data. Masina de spalat vase este conceputa pentru a face aceasta munca.

Beko DFN28320W

Masina de spalat vase, foarte incapatoare si cu o eficienta remarcabila, datorita unei diversitati a programelor de spalare.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   13
Clasa de eficienta energetica   A++
Numar de programe   8
Tip afisaj   LCD

PROGRAME SI OPTIUNI

Optiune incarcare la jumatate   Da
Program intensiv   Da
Program rapid   Da
Program auto   Da
Program prespalare   Da
Altele   AquaFlex, Glass Care 40 °C, Mini 30, Quick & Clean, SteamGloss, Tray Wash, ALL in 1

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata  Da, 1-24 ore
Indicator sare  Da
Altele  Indicator clatire suplimentara

ACCESORII

Cos tacamuri   Da
Alte accesorii   2 rafturi sertar superior

CONSUM

Consum energetic in program Eco   0.92 kWh
Consum anual de apa   2800 l
Consum de apa (l/ciclu)   10
Consum anual de energie:   262 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   59.8
Nivel de zgomot dB(A)   43
Dimensiuni (IxLxA) cm   85 x 59.8 x 60
Culoare   Alb

Beko DFN28320W

Masina de spalat vase, foarte incapatoare si cu o eficienta remarcabila, datorita unei diversitati a programelor de spalare.

Beko DFN28320W review, pret, pareri, opinii, manual de utilizare

Beko DFN28320W, Masina de spalat vase, 13 seturi, 8 programe, Afisaj LCD, Clasa A++, 59.8 cm, Alb
Beko DFN28320W review, pret, pareri, opinii, manual de utilizare
9.5 Total Score
Performante remarcabile la un pret mic

Beko DFN28320W review, pret, pareri, opinii, manual de utilizare

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
9
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search