Arctic EF5801A+, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 rpm, Clasa A+, Alb

Arctic EF5801A+

(Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 rpm, Clasa A+, Alb)

Arctic EF5801A+ este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe, dar si performantele sunt pe masura. Nu este foarte incapatoare, iar parametrii din dotare se afla la un nivel destul de scazut. Este masina perfecta pentru investitia unei sume mici de bani. In acest review, vom detalia toate performantele sale si vom indruma catre cel mai bun pret. Daca ati testat-o, asteptam o parere in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

 

Specificatii, functii si tehnologie 

Arctic EF5801A+ este o masina de spalat cu incarcare frontala. Va ofera cele mai bune rezultate, la o incarcare de maxim 5 kg. La aceasta capacitate de incarcare, tragem prima concluzie. Este una dintre masinile de spalat cu incarcare frontala, de mici dimensiuni. Ca idee, masinile de spalat se incadreaza intre capacitati de 4 si 12 kg.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 800 rpm. Din nou, un nivel de stoarcere foarte mic. Masinile de spalat performante, ajung la 1200, 1400 rpm.

Fiind incadrata in clasa energetica A+, nu este una dintre cele mai economice masini de spalat.

arctic-ef5801a-masina-de-spalat

Arctic EF5801A+ este una dintre cele mai simple masini. Acesta a fost si scopul producatorului roman, sa obtina o masina de spalat ieftina, simpla in interpretare si foarte usor de utilizat.

In imaginea de mai sus am prezentat partea frontala, superioara, in care trebuie sa “umblati” pentru a porni un program de spalare.

In partea stanga este cuva detergentilor, structurata pe mai multe compartimente. Centrul este rezervat selectorului rotativ de programe. Aici vreau sa subliniez faptul ca toate programele sunt prezentate in limba romana, cu detalii despre temperatura apei. Toata lumea va intelege informatiile, fara sa mai fie nevoie sa citeasca manualul de utilizare.

Partea dreapta este ocupata de doua butoane, care ajuta la stabilirea turatiei la stoarcere si la setarea anumitor functii.

Arctic EF5801A+ nu permite reglarea temperaturii apei, la fiecare program. Insa, in grila de programe, exista cate o varianta care spala la fiecare nivel de temperatura.

 

Opinii despre programele de spalare

Arctic EF5801A+ este o masina de spalat dotata cu 15 programe de spalare. Toate aceste programe, garanteaza strictul necesar, adica pot spala cu brio, toate materialele pe care le utilizati.

In lista programelor sunt incluse urmatoarele: 2 programe pentru bumbac eco, 4 programe pentru bumbac, 3 programe pentru sintetice, 1 program pentru lana/casmir, sau alte materiale flausate, 1 program pentru delicate/matase/perdele si alte materiale sensibile la temperatura ridicata.

Pe langa acestea, mai exista programul de spalare manuala care va permite sa spalati incaltamintea fara griji. Utilizeaza apa la o temperatura scazuta, de 20 grade si astfel, nu pune niciun pericol pentru dezlipirea talpii.

Programul Rapid, dureaza doar 30 minute si se adreseaza cazurilor in care nu ati strans foarte multe haine pentru spalat.

 

Concluzia este ca Arctic EF5801A+ reprezinta o masina de spalat rufe, foarte ieftina si simpla. Este o masina de spalat perfecta pentru o investitie mica. Poate fi utilizata fara probleme, de toata lumea, avand un panou de comenzi, foarte usor de inteles.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masina de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare   Frontal
Tip afisaj   LED
Viteza de centrifugare (rpm)   800
Capacitate de incarcare (kg)   5
Clasa de eficienta energetica   A+
Clasa de eficienta la centrifugare   D

PROGRAME

Program rapid (min)   30
Numar programe   15
Program prespalare   Da
Programe   Stoarcere + Evacuare
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program consum redus energie   Da
Program delicate   Da
Program spalare manuala   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Controlul balansului
Selector centrifugare   Da

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   77
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   62
Dimensiuni (IxLxA cm)   84 x 60 x 41.5
Deschidere hublou (grade)   155
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   55

Arctic EF5801A+ review, pret, pareri, opinii

Arctic EF5801A+, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 rpm, Clasa A+, Alb
Arctic EF5801A+ pareri, pret, review, opinii
8 Total Score
Performante acceptabile pentru o masina de spalat foarte ieftina

Arctic EF5801A+ pareri, pret, review, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
7
Economie
8
Capacitate
7
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search