Arctic DFSA60A+, Masina de spalat vase, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Arctic DFSA60A+, Masina de spalat vase, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Arctic DFSA60A+ este o masina de spalat vase, destul de incapatoare, cu putine programe de spalare, dar eficiente. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase. Vom detalia toate aspectele in acest review, pentru a intelege care sunt avantajele, dar si dezavantajele masinii de spalat.

Arctic DFSA60A+

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic DFSA60A+ detine o capacitate de incarcare de 12 seturi de vase si tacamuri. Practic, dupa orice masa impreuna cu familia, sau cu prietenii, toata vesela utilizata poate fi spalata intr-un singur ciclu. Spuneti adio orelor petrecute deasupra chiuvetei. Relaxati-va alaturi de oaspeti, in timp ce treaba va fi facuta de Arctic DFSA60A+.

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 85 x 59.8 x 60 (IxLxA) cm.

Aceasta masina de spalat este independenta. Nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie.

Nu este cea mai economica masina de spalat, din punct de vedere al consumului de curent, fapt dovedit prin incadrarea sa in clasa energetica A+.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Arctic DFSA60A+ detine putine programe de spalare, dar acestea sunt eficiente. In total sunt 5, iar diversitatea lor face ca toate tipurile de vase sa poata fi spalate cu brio.

Cele 5 programe sunt urmatoarele:

  • incarcare la jumatate;
  • program intensiv;
  • program rapid;
  • program Bio/Eco;
  • program prespalare.

Incarcarea la jumatate este un program eficient si economic, in caz ca nu strangeti multe vase, dar doriti sa le aveti curate in permanenta.

Programul intensiv este perfect pentru curatarea vaselor rezistente, foarte murdare. Aici ne referim la oale, cratite si tigai pe care mancarea s-a ars si s-a lipit.

Programul rapid este eficient pentru o cantitate mica de vase, foarte putin murdare.

Programul Bio/Eco este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de apa si curent. Insa este cel mai lung program de spalare.

Programul prespalare dureaza doar 8 minute si utilizeaza apa rece. Rolul sau este de a inmuia resturile de mancare de pe vasele ce urmeaza a fi introduse la un program complet.

Un program special pentru spalarea vaselor si paharelor din sticla, ar fi fost binevenit, dar din pacate, acesta lipseste.

 

Concluzie

Arctic DFSA60A+ este o masina de spalat vase, suficient de incapatoare si eficienta, tinand cont de pretul mic cu care se vinde. Nu putem avea mari pretentii de la una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase.

Arctic DFSA60A+

Arctic DFSA60A+ review, pret, pareri, opinii, promotii

Arctic DFSA60A+, Masina de spalat vase, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb
8.6 Total Score
Masina de spalat ieftina, incapatoare si destul de eficienta

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
8
Economie
8.5
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search