Arctic AFD7001A+++, Masina de spalat rufe, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Arctic AFD7001A+++

(Masina de spalat rufe, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb)

Arctic AFD7001A+++ este una dintre cele mai moderne masini de spalat, realizate de cunoscutul brand romanesc. Este eficienta, datorita unui numar mare de programe de spalare. Este foarte economica si destul de incapatoare, dar mai multe aspecte vom prezenta in acest review. De asemenea, vom indruma catre cel mai mic pret.

Arctic AFD7001A+++

Masina de spalat eficienta si economica. Permite incarcarea cu o cantitate medie de haine. Este o masina de spalat care se vinde cu un pret mic.

 

Caracteristici si functii

Arctic AFD7001A+++  este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala si o capacitate de spalare destul de generoasa. Producatorul recomanda incarcarea cu maximum 7 kg, intr-un singur ciclu, pentru obtinerea celor mai bune rezultate de spalare. Exista masini de spalat care ajung si la 12 kg, dar acelea sunt foarte scumpe.

Arctic AFD7001A+++ este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, fiind o confirmare a faptului ca va consuma putin curent electric. In comparatie cu o masina de spalat inclusa in clasa energetica A+, modelul pe care il prezentam consuma cu aproximativ 45% mai putin curent.

Turatia maxima generata in momentul stoarcerii este de 1000 rpm. Se putea si mai bine, adica 1200, 1400 rpm. Cu cat turatia este mai mare, cu atat stoarcerea este mai eficienta. Asta nu inseamna ca la 1000 rpm, hainele nu vor fi bine stoarse.

Eco Heater este un aspect referitor la faptul ca rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel, si va asigura o durabilitate de 100 ori mai mare decat in cazul unei rezistente standard. Garanteaza si depuneri de calcar cu 40% mai mici.

Arctic AFD7001A+++ review, pret, pareri, opinii masina de spalat programe

Imaginea de mai sus reprezinta partea frontala, superioara a masinii de spalat. Este zona in care va trebui sa actionati pentru pornirea unui program de spalare.

In partea din stanga este cuva detergentilor si a balsamului. Partea centrala reprezinta un display si cateva butoane, care va permit sa modificati valorile anumitor parametrii, cum ar fi turatia la stoarcere si temperatura apei. Puteti sa setati si ora de incepere a unui program de spalare, in cazul in care va doriti sa ajungeti acasa in momentul in care masina termina de spalat. Acest lucru este benefic pentru ca hainele sa nu ramana inchise, mult timp si sa capete un miros neplacut.

Programe de spalare numeroase si eficiente

Arctic AFD7001A+++ detine 16 programe de spalare, pregatite sa elimine toate tipurile de pete, de pe o gama vasta de materiale.

In primul rand, masina de spalat detine programele de baza, care se adreseaza direct spalarii materialelor, precum bumbac, bumbac eco, sintetice, lana/casmir.

Pe langa programele de baza, mai exista si alte tipuri de spalare, mai sofisticate, sa spunem asa.

Camasi este un program util pentru ca in unele familii, acest tip de articol vestimentar, este purtat zilnic, de toti membrii. Ganditi-va cate persoane isi desfasoara activitatea intr-un domeniu office, business, iar copiii sunt elevi. Toata lumea poarta camasi, iar aceste articole trebuiesc spalate cu grija, pentru ca tesatura sa nu se deterioreze.

Spalare manuala este singurul program la care recomand introducerea tenisilor, adidasilor sau a altor tipuri de incaltaminte. Principala problema a incaltamintei, atunci cand este introdusa la spalat, este dezlipirea talpii. Tocmai de aceea a fost creat acest program, care utilizeaza apa la o temperatura foarte scazuta si nu asigura o stoarcere puternica.

Culori inchise este un program general pentru toate articolele din aceasta gama de nuante. Negru, gri, bleumarin inchis, toate hainele pot fi spalate la comun, fara niciun fel de problema.

Antialergic este programul care nu trebuie sa lipseasca de la o masina de spalat, amplasata intr-o casa in care locuiesc bebelusi. Este un program perfect pentru spalarea hainelor purtete de persoanele cu pielea sensibila, sau cu diferite alergii. Asigura o clatire intensa, pentru a nu ramane nicio urma de detergent impregnata in tesatura.

Spalare rapida si Express 14 minute sunt doua programe scurte, perfecte pentru o cantitate mai mica de haine, nu foarte murdare.

Improspatare este un program pentru hainele care nu s-au murdarit, dar au prins un miros neplacut.

Economic 20°C este un program care spala perfect la temperatura scazuta.

Mai multe detalii despre programele de spalare, precum durata, turatia maxima si temperatura apei utilizate, puteti gasi in manualul de utilizare al Arctic AFD7001A+++. Tot in acest manual veti afla informatii despre instalarea masinii.

Concluzie

Arctic AFD7001A+++ reprezinta o masina de spalat eficienta in eliminarea petelor de pe o mare categorie de materiale si articole. Este foarte economica si se vinde cu un pret destul de mic. Un model similar, dar cu o stoarcere mai puternica, in cazul unor programe, este Arctic AFD7201A+++.

Arctic AFD7001A+++

Masina de spalat eficienta si economica. Permite incarcarea cu o cantitate medie de haine. Este o masina de spalat care se vinde cu un pret mic.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masina de spalat rufe cu incarcare frontala
Tip incarcare   Frontal
Tip afisaj   LCD
Viteza de centrifugare (rpm)   1000
Capacitate de incarcare (kg)   7
Clasa de eficienta energetica   A+++
Clasa de eficienta la centrifugare   C

PROGRAME

Program rapid (min)   14
Numar programe   19
Program extra-clatire   Da
Program prespalare   Da
Programe   Autocuratare, Improspatare, Antialergic, ECO, Camasi
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program colorate   Da
Program consum redus energie   Da
Program Mix   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Eco dose, Eco Heater
Selector centrifugare   Da
Informatii display   Da
Programare intarziata   Da
Altele   Buton separat de setare a temperaturii, Design S-shape, Certificare Woolmark

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   76
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   65
Dimensiuni (IxLxA cm)   84 x 60 x 51
Deschidere hublou (grade)   155
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   63
Arctic AFD7001A+++

Masina de spalat eficienta si economica. Permite incarcarea cu o cantitate medie de haine. Este o masina de spalat care se vinde cu un pret mic.

Arctic AFD7001A+++, Masina de spalat rufe, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb
Arctic AFD7001A+++ review, pret, pareri, opinii
9.4 Total Score
Eficienta de spalare si economie, la un pret foarte mic

Arctic AFD7001A+++ review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search