Samsung WW70J5246FX/LE, Masina de spalat rufe, EcoBubble, Motor Inverter Digital, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Samsung WW70J5246FX/LE, Masina de spalat rufe, EcoBubble, Motor Inverter Digital, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Samsung WW70J5246FX/LE este o masina de spalat rufe moderna, atat din prisma aspectului cat si a tehnologiilor pe care le detine. Este foarte economica, eficienta si destul de incapatoare. Toate detaliile necesare vor fi prezentate in acest review. Veti intelege care sunt avantajele si dezavantajele.

Samsung WW70J5246FX/LE

Caracteristici, functii si tehnologii

Spre deosebire de celelalte masini de spalat rufe, Samsung WW70J5246FX/LE detine o tehnologie avansata cu rol in eliminarea celor mai dificile pete. Vorbim despre tehnologia EcoBubble, care amesteca apa, detergent si aer, formand bule ce patrund mai bine in tesaturi. Astfel, materialul este bine curatat, dar si protejat.

Capacitatea de spalare intr-un singur program este de 7 kg. Discutam despre o masina de spalat de capacitate medie, mai utila decat cele care pot spala 4-5 kg.

Dimensiunile exterioare sunt 60 x 85 x 55 cm (Latime x Inaltime x Adancime).

Samsung WW70J5246FX/LE a fost incadrata in cea mai economica categorie, referitor la consumul de curent. Este vorba despre clasa A+++. Nu exista o alta clasa mai economica. In comparatie cu un produs similar din clasa A+, acest model consuma cu aproximativ 45% mai putin curent.

Nivelul maxim al turatiei atins in timpul stoarcerii este de 1200 rpm. Ar fi fost ok si 1400, dar si acesta va stoarce hainele foarte bine.

Deja suntem obisnuiti cu faptul ca Samsung este producatorul care pune accent pe detalii si implementeaza tehnologii de ultima generatie. Insa, daca vreodata aveti vreun dubiu referitor la modul de functionare al masinii, nu va trebui sa chemati un instalator pentru a face o analiza. Scutiti multi bani, utilizand aplicatia de pe mobil. Aceasta va scana masina de spalat si va spune daca este vreo problema.

Cum functioneaza masina de spalat LG FH2C3TD?

Samsung WW70J5246FXLE Primii pasi sunt sortarea hainelor, introducerea lor in cuva si dozarea detergentului. Pentru detergent lichid, aveti in partea stanga un sertar structurat pentru toate solutiile folosite (detergent, balsam, inalbitor). Apoi urmeaza selectarea programului de spalare. Butonul rotund din centru, asta va face. In timp ce il rotiti, se va aprinde un led in dreptul fiecarui program. Va opriti la cel pe care il doriti.

In partea dreapta este un display, inconjurat de cateva butoane. Display-ul va ofera informatii precum timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare, sau valorile anumitor parametri pe care ii puteti selecta apasand acele butoane. Butoanele respective va permit sa modificati temperatura apei utilizate la fiecare ciclu, sau intensitatea de stoarcere. De asemenea, puteti opta pentru o clatire suplimentara.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Pe langa tehnologiile avansate, Samsung WW70J5246FX/LE mai detine si o gama variata a programelor de spalare. In total sunt 14 programe si anume:

 • Super Eco Wash,
 • 15′ Program rapid,
 • Spalare zilnica,
 • Delicate,
 • Articole inchise la culoare,
 • Lenjerii,
 • Program pentru articolele copiilor,
 • Bumbac,
 • Bumbac Eco,
 • Sintetice,
 • Lana/casmir,
 • Stoarcere,
 • Clatire + stoarcere,
 • Autocuratare a masinii de spalat.

Ce parere aveti? Lipseste vreun program pe care vi l-ati dori?

Concluzie

Samsung WW70J5246FX/LE este o masina de spalat din categoria de top a producatorului. Detine tehnologii avansate si programe diversificate. Elimina cele mai rezistente pete de pe toate materialele, gratie tehnologiei patentate EcoBubble. Se vinde la un pret modic.

Samsung WW70J5246FX/LE

 

Samsung WW70J5246FX/LE – manual de utilizare

Samsung WW70J5246FX/LE review, pret, pareri, opinii

Samsung WW70J5246FX/LE, Masina de spalat rufe, EcoBubble, Motor Inverter Digital, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox
9.8 Total Score
Masina de spalat moderna, eficienta si foarte economica.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
9

2 Comments
 1. Reply Romeo January 7, 2019 at 4:19 pm

  Mai mult reclama de la firma Samsung nu e buna de nimic nu merita banii am una de patru luni vibrează de umbla toată baia sunt scoase șuruburile de transport și pusă la boloboc degeaba din câte mașini am avut asta este cea mai rea

  • Reply Tibi January 8, 2019 at 8:00 pm

   Buna seara. De ce nu o returnati catre cei de la care ati cumparat-o?

Leave a reply

Search